RAZORIO BANDERU SVOJIM DŽIPOM! Bizarna nesreća u Boru - stub visi iznad glava prolaznika! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

28.12.2023

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Automobil srušio banderu na glavnoj ulici.

RAZORIO BANDERU SVOJIM DŽIPOM! Bizarna nesreća u Boru - stub visi iznad glava prolaznika! (FOTO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Jutros je na glavnoj ulici u Boru došlo do neobične saobraćajne nesreće koja je izazvala dosta pažnje i zabezeknutosti među prolaznicima.

Naime, jedan od učesnika u saobraćaju je uspeo da udari u banderu i sruši je, ostavljajući vozilo smrskano s prednje strane, dok je bandera "visila" iznad parkiranih automobila. Fotografija ovog čudnog prizora brzo se proširila na društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije među korisnicima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Sudeći prema dostupnim informacijama, na fotografiji se vidi da nijedno od parkiranih vozila nije oštećeno, ali situacija sa banderom izgleda prilično delikatno, kao da će se svakog trenutka obrušiti na kolovoz. Na licu mesta brzo se našla i policija kako bi istražila ovaj neobičan slučaj. Za sada nije poznato da li ima povređenih, ali se nadamo da će nadležne službe uspeti da reše ovu situaciju bez dodatnih incidenata.


Nakon što je fotografija sa mesta nesreće osvanula na Instagram stranici 192.rs, korisnici društvenih mreža su počeli masovno da komentarišu ovaj neobičan događaj. Mnogi su izrazili svoje zaprepašćenje i nevericu, dok su se drugi našalili na račun situacije, praveći duhovite komentare i memeove koji su brzo postali viralni.

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading