JEZIVO! Bebu UPUCAO u stomak, oca četiri puta u GLAVU: Ubica u bekstvu 250 policajaca u AKCIJI

Autor:

Svet

20.12.2023

22:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intenzivna potraga za ubicom u Pragu, 250 policajaca u akciji

JEZIVO! Bebu UPUCAO u stomak, oca četiri puta u GLAVU: Ubica u bekstvu 250 policajaca u AKCIJI

Foto: Shutterstock



Policija u Pragu vodi intenzivnu potragu za ubicom 32-godišnjeg Martina i njegove bebe stare svega dva meseca, koji su ubijeni u petak.

Prema navodima lokalnih medija, Martin je bio meta četiri hica u glavu, dok je beba upucana u stomak, dok je otac gurao kolicima. Tela su pronađena na obodu šume, omiljenog mesta za šetnju stanovnika Praga, što je izazvalo šok i zabrinutost među lokalnim zajednicama.


Više teorija o motivima zločina



Policija razmatra više teorija o motivima zločina, uključujući mogućnost da je otac poznavao ubicu i da je imao sa njim dogovoren sastanak.

Druga teorija koja se razmatra je da je reč o sačekuši. Izvor iz istrage ističe da se razmatraju sve opcije, te da se svaka po jedna isključuje kako bi se došlo do tačnih saznanja o ovom užasnom događaju.


Intenzivna policijska akcija



U sklopu intenzivne potrage, čak 250 policajaca u svakom trenutku češlja teren u potrazi za osumnjičenim, ali i dokazima koji bi mogli da dovedu do rasvetljavanja ovog zločina. Takođe, policija je pozvala i građane da dostave bilo kakve informacije koje bi mogle pomoći u rešavanju ovog slučaja.


Poziv građanima za pomoć



Policija je apelovala na građane da ukoliko poseduju bilo kakve informacije o ovom slučaju, odmah obaveste nadležne organe kako bi doprineli rasvetljavanju ovog tragičnog događaja. Takođe, ističe se važnost saradnje između policije i građana u rešavanju ovakvih slučajeva kako bi se osigurala sigurnost celokupne zajednice.

Situacija u Pragu je i dalje napeta, a nadležni organi ulažu maksimalne napore kako bi pronašli ubicu i doneli pravdu za ovu tragičnu smrt mladog oca i njegove bebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading