KARMA JE ČUDO: Učiteljica pljačkala i crtala mete, pa se 20 godina krila od sveta! Kad je najmanje očekivala, OVAKO JU JE SUSTIGLA RUKA PRAVDE!

Autor:

Svet

18.12.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učiteljica je birala mete, a u ubistvima nije učestvovala direktno, već je to činio njen momak

KARMA JE ČUDO: Učiteljica pljačkala i crtala mete, pa se 20 godina krila od sveta! Kad je najmanje očekivala, OVAKO JU JE SUSTIGLA RUKA PRAVDE!

Foto: pixabay.com

Kineskinja Lao Rongzi pogubljena je posle odluke tamošnjeg suda koji je odobrio smrtnu kaznu.

Odluka suda došla je posle osude Rongzi za namerno ubistvo, pljačku i otmicu.

Lao je nekada bila učiteljica u osnovnoj školi, ali je onda počela da pomaže svom bivšem dečku po imenu Fa u pljačkama, otmicama i ubistvima u provincijama Đangsi, Žeđang i Anhui od 1996. do 1999. godine.

Lao je birala mete, a u ubistvima nije učestvovala direktno, već je to činio njen momak. Fa je brzo pao i već 1999. godine je i osuđen na smrt, posle čega je pogubljen.

Republika

Foto: printscreen youtube.com

Lao Rongzi

Učiteljica iz Kine je međutim, više od 20 godina bežala od ruke pravde krijući se po velikom broju gradova širom zemlje.

Lao je tada postala begunac i koristila se lažnim identitetom kako bi izbegla hapšenje sve dok nije uhvaćena u novembru 2019. u pokrajini Fudžian.

Lao je uhapšena kada je posle izlaska iz prodavnice a policija je prethodno danima proučavala njeno kretanje i proveravala činjenice o njoj.

Vrhovni sud smatrao je da je ona odigrala ključnu ulogu u zločinima i da bi trebalo da bude kažnjena kao glavni počinilac.

Otkriveno je kako je količina novca koju su Lao i Fa opljačkali i iznudili veća od 100.000 juana (13.000 evra).

- Okolnosti pod kojima je Lao počinila zločine bile su posebno ozbiljne, a kriminalne metode koje je koristila bile su izuzetno okrutne - naveo je Vrhovni sud.

U saopštenju koje je objavio sud navodi se da je pogubljenje izvršeno jutros, skladno dobijenom odobrenju najvišeg suda. 49-godišnja Lao dobila je pravo na susret s članovima svoje porodice pre pogubljenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading