HITNO! Dramatična poruka izraelske vojske za stanovnike Gaze!

Autor:

Svet

24.11.2023

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelska vojska upozorava stanovnike Gaze putem društvenih mreža

HITNO! Dramatična poruka izraelske vojske za stanovnike Gaze!

Foto: Tanjug/AP Photo/Hussein Malla, Ariel Schalit, twitter/printscreen/@IDF

Trenutke pre zvaničnog početka privremenog prekida vatre, izraelska vojska je na društvenim mrežama objavila video u kojem upozorava stanovnike Gaze da „rat još nije završen“.

Avičaj Adre, portparol Izraelskih odbrambenih snaga, na arapskom jezik, naglašava da je „humanitarna pauza privremena“ i da je „Severni pojas Gaze opasna ratna zona, te je kretanje ka severu zabranjeno radi njihove bezbednosti“.

 


Alarmantna situacija u bolnici Al Šifa u severnom delu Gaze



Posle hapšenja, u bolnici Al Šifa ostala su samo dva doktora i jedna medicinska sestra da brinu o oko 200 pacijenata. Šef plastične hirurgije te bolnice, Ahmed El Mohalalati, istakao je da je situacija alarmantna i da ljudi umiru svakodnevno.



Evropa se sprema za konačni okršaj sa Rusijom



Predsednik Češke, Peter Pavel, izjavio je da se Evropa priprema za konačni okršaj sa Rusijom, nazivajući je glavnom pretnjom Evropi. Najavio je pripremu evropskih armija za sukob visokog intenziteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading