OTVORIO VATRU IZ JURIŠNE PUŠKE U PUNOM SUPERMARKETU U OHAJU: Četiri osobe teško povređene, napadač izvršio SAMOUBISTVO (VIDEO)

Autor:

Svet

21.11.2023

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prodavnici Volmart u američkoj državi Ohajo došlo je do pucnjave u ponedeljak, u kojoj su povređene četiri osobe, dok je napadač izvršio samoubistvo

OTVORIO VATRU IZ JURIŠNE PUŠKE U PUNOM SUPERMARKETU U OHAJU: Četiri osobe teško povređene, napadač izvršio SAMOUBISTVO (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kako je saopštila policija, napad se dogodio u Biverkriku, a svi povređeni su prebačeni u bolnicu. Njihovo stanje za sada nije poznato.
 

Motiv napada još uvek nije poznat, a očevici su ispričali da je jedan muškarac otvorio vatru iz jurišne puške. Televizija WHIO je javila da je najmanje jedna osoba preminula, dok su tri povređene u pucnjavi.


Policija Biverkrika je reagovala na pucnjavu i saopštila da više nema pretnji po bezbednost. Grad Biverkrik ima oko 46.000 stanovnika i nalazi se istočno od Dejtona.
 

Ovo je još jedan u nizu napada na javnim mestima u SAD-u, a pucnjava u prodavnici Volmart je samo jedna u nizu. Nažalost, ovaj tragičan događaj se desio u malom gradu koji je do sada bio poznat po mirnom životu i bezbednoj sredini.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading