ZELENSKOM VREME ISTIČE? U bezizlaznoj je situaciji: Bivši analitičar CIA otkrio ŠTA će biti sa njim!

Autor:

Svet

18.11.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje vreme zapadni mediji sve češće pišu da je Zapad počeo da se zamara ukrajinskim sukobom, a podrška režimu Zelenskog slabi.

ZELENSKOM VREME ISTIČE? U bezizlaznoj je situaciji: Bivši analitičar CIA otkrio ŠTA će biti sa njim!

Foto: Tanjug/AP

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski mogao bi da bude smenjen ili likvidiran u bliskoj budućnosti zbog neuspeha vojske Ukrajine, rekao je bivši analitičar CIA Rej Mekgavern u intervjuu za Jutjub kanal Dialogue works.

Ovo je zaista loša situacija za Zelenskog. Izgleda da mu nije ostalo mnogo vremena. Da sam agent osiguranja, definitivno ne bih osigurao život Volodimira Zelenskog - rekao je on.

Foto: Profimedia

Volodimir Zelenski

Prema ekspertu, Oružanim snagama Ukrajine ponestaje municije i ljudskih resursa, a podrška kijevskim vlastima u Kongresu SAD i među evropskim saveznicima takođe opada. Dakle, nema šanse da Rusija izgubi u ovom sukobu, napomenuo je Mekgavern, prenosi Informer.

Previše toga je u pitanju, zato pazi na sebe, Zelenski - zaključio je bivši analitičar.

U poslednje vreme zapadni mediji sve češće pišu da je Zapad počeo da se zamara ukrajinskim sukobom, a podrška režimu Zelenskog slabi. Posle pogoršanja situacije na Bliskom istoku, predsednik SAD Džo Bajden je obećao da će podržati i Kijev i Tel Aviv.

Međutim, Si-En-En je danas izvestio da je američki Senat glasao za predlog zakona o finansiranju vlade bez dodatne pomoći Izraelu i Ukrajini. Predstavnički dom usvojio je ovaj dokument 14. novembra. Sada će to biti poslato šefu Bele kuće na potpis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading