DRITAN UHAPŠEN U ISTANBULU! Pao vođa narko kartela, bio na poternicama Albanije i Italije

Autor:

Svet

10.11.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen vođa narko-kartela "Kompanio Bello" Dritan Redžepi u Istanbulu, nakon što je u Tursku ušao preko istanbulskog aerodroma koristeći kolumbijski pasoš, potvrdio je turski ministar unutrašnjih poslova Ali Jerlikaja.

DRITAN UHAPŠEN U ISTANBULU! Pao vođa narko kartela, bio na poternicama Albanije i Italije

Foto: Tanjug/AP

Redžepi, koji je bio na Interpolovoj crvenoj poternici zbog ubistava, trgovine drogom, otmice, iznude, nezakonitog lišavanja slobode, krivotvorenja putnih isprava i ilegalne trgovine oružjem i municijom, bio je na listi traženih od strane vlasti Albanije i Italije.

Prema informacijama izvora bliskih snagama bezbednosti, on je u Tursku ušao koristeći kolumbijski pasoš na ime Benjamin Omar Perez Garsija.


Ova vest izazvala je veliku pažnju u javnosti, posebno zbog činjenice da je Redžepi bio vođa kartela poznatog pod nazivom "Kompanio Bello". Kao kriminalna grupa širih razmera, ova organizacija bila je poznata po krijumčarenju droge iz Južne Amerike u Evropu.

Policija Italije i Turske sarađivale su u ovom slučaju, a uhapšeni vođa narko-kartela će se suočiti sa optužbama za brojna krivična dela. Ova vest je potvrdila da su vlasti u Turskoj odlučne u borbi protiv organizovanog kriminala i da će se boriti protiv svih koji ugrožavaju bezbednost građana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Petar

10.11.2023 21:54

Hvala Bogu da je Uhvaćen još jedan Vođa kartela, svaka Čast policiji Italije i Turske.