RUSKI TERORISTI ĆE NAS JOŠ JAČE NAPADATI: Zelenski pokušao da ohrabri vojsku pred novi udar neprijatelja, ali je priznao da se PLAŠI JEDNE STVARI

Autor:

Svet

03.11.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Ukrajine sluti da će naredni meseci biti kritični

RUSKI TERORISTI ĆE NAS JOŠ JAČE NAPADATI: Zelenski pokušao da ohrabri vojsku pred novi udar neprijatelja, ali je priznao da se PLAŠI JEDNE STVARI

Foto: Profimedia

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da će ruski napadi dronovima i raketama na Ukrajinu postati jači sa dolaskom zime, ali da će Ukrajina snažno odgovoriti.

- Ove noći bilo je četrdesetak napada. Više od polovine dronova je oboreno... Čuvari neba su efikasno dejstvovali na teritoriji deset oblasti - Harkovske, Zaporoške, Hersonske, Nikolajevske, Odeske, Kijevske Kirovogradske, Viniške, Hmeljničke, Lavovske... Svesni smo da će, kako se zima bude približavala, ruski teroristi pokušati da nanesu više štete. Odgovorićemo neprijatelju. Snažno! - naveo je Zelenski na Telegramu.

Ruske trupe napale su noćas Ukrajinu sa oko 40 dronova Šahed i vođenom raketom X-59, navodi agencija Unian i dodaje da je ukrajinska PVO uništila 24 drona i raketu X-59. Veliki deo dronova bio je ispaljen na Lavovsku oblast - njih 16.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading