STRAVIČAN SNIMAK UBISTVA MUŠKARCA KOJI JE 16 GODINA NEVIN ROBIJAO! Vozio je 160 na sat, presudio mu POLICAJAC!(VIDEO)

Autor:

Svet

20.10.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Džordžiji objavila je snimak sigurnosne kamere iz vozila, na kojem se vidi kako policajac puca i ubija Leonarda Alana Kjura (53), nakon što ga je Kjur napao tokom saobraćajne kontrole.

STRAVIČAN SNIMAK UBISTVA MUŠKARCA KOJI JE 16 GODINA NEVIN ROBIJAO! Vozio je 160 na sat, presudio mu POLICAJAC!(VIDEO)

Foto: Printscreen Daily Mail

Nesrećni događaj se odigrao u ponedeljak uveče, kada je nevini muškarac, koji je proveo 16 godina u zatvoru zbog pogrešne presude, zaustavljen zbog prebrze vožnje. Muškarac po imenu Kjur vozio je brzinom većom od 160 kilometara na čas kada ga je policajac zaustavio. Na zahtev policajca da napusti vozilo i stavi ruke iza leđa, Kjur je izgubio kontrolu i odgovorio bahato.

Situacija se brzo pogoršala kad je Kjur podigao ruku u vazduh izazivajući policajca da koristi tejzer. Usledila je fizička borba u kojoj je Kjur nadjačao policajca i nasrnuo na njega. Rvali su se neko vreme, a potom je Kjur nasilno gurao policajca dok je ovaj bio na ivici pada.

U trenutku koji se nije čuo na snimku, ali se video, Kjur je pao na zemlju nakon što je policajac, očigledno iz nužne odbrane, ispalio hitac. Policajac je hitro reagovao, pozvao pojačanje i obavestio o pucnjavi. Nažalost, Kjur nije preživeo.

Porodica pokojnog Kjura tvrdi da je on postao žrtva policijske brutalnosti. Njihovo uverenje je da je situacija mogla biti rešena bez smrtonosnog ishoda. Ova tragedija iznova pokreće pitanja o primeni sile od strane policije i poziva na dublju analizu incidenta. Istraga je u toku, dok zajednica ostaje potresena i traži odgovore u vezi sa smrću ovog čoveka koji je već bio nepravedno kažnjen u prošlosti.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading