FATAH PUCA PO LJUDIMA! Totalni haos na Zapadnoj obali, stotine na ulicama nakon bombardovanja bolnice u Gazi! SITUACIJA IZMIČE KONTROLI! (VIDEO)

Autor:

Svet

17.10.2023

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medicinski timovi pokušavaju da evakuišu unesrećene, ali sve je više žrtava.

FATAH PUCA PO LJUDIMA! Totalni haos na Zapadnoj obali, stotine na ulicama nakon bombardovanja bolnice u Gazi! SITUACIJA IZMIČE KONTROLI! (VIDEO)

Foto: twitter/@DD_Geopolitics/@MyLordBebo

Stotine Palestinaca izašle su na ulice na Zapadnoj obali u gradovima Nablus, Tulkarem i Jenin. Haos stiže nakon prvih informacija o izraelskom bombardovanju baptističke bolnice Al-Ahli u Gazi. Reuters je preneo informacije palestinskih zvaničnika u kojima tvrde da je poginulo više od 500 ljudi. Navodno su još i stotine zatrpane ispod krhotina raznesene bolnice.

 

 

Medicinski timovi pokušavaju da evakuišu unesrećene, ali sve je više žrtava.

Hasan Khalaf, medicinski direktor bolnice al-Wafa u gradu Gazi, oko jedan kilometar od al-Ahli Araba, kaže da bolnica "još uvek gori" nakon izraelskog napada.

Khalaf je za Al Jazeeru rekao da je hiljade Palestinaca ranjeno u kontinuiranom izraelskom bombardovanju i da više nema sigurnog mesta.

 

 

Predsednik Palestinske samouprave (PA) Muhamed Abas proglasio je trodnevnu žalost nakon izraelskih napada na arapsku bolnicu al-Ahli u Gazi, javlja službena agencija WAFA. U međuvremenu, različite političke frakcije pozvale su Palestince na ulice širom Zapadne obale.

 

 

Zasad neproverene informacije govore o velikom sukobu Fataha i demonstranata u Jeninu. Na društvenim mrežama pojavile su se i snimke navodnog sukoba sigurnosnih snaga Fataha te demonstranata u Jeninu.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading