KAD VIDE ŽENSKO, BEŽE NA DRVEĆE! U plemenu vlada matrijarhat, na 3.000 žena - SEDMORICA muškaraca, njihov jedini zadatak je RAZMNOŽAVANJE, a hrane ih OVIM!

Autor:

Svet

14.10.2023

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno primitivno pleme u amazonskoj prašumi postalo je viralno nakon što je na TikToku o njima objavljen snimak.

KAD VIDE ŽENSKO, BEŽE NA DRVEĆE! U plemenu vlada matrijarhat, na 3.000 žena - SEDMORICA muškaraca, njihov jedini zadatak je RAZMNOŽAVANJE, a hrane ih OVIM!

Foto: Printscreen/Youtube/Agus Dwikarna

U ovoj zajednici, koja se drži matrijarhalnog modela, žene su te koje imaju potpunu kontrolu nad svim aspektima života, uključujući i onu nad muškarcima.

Koncept braka nije prisutan, a žene se smatraju promenjivim partnerima koji menjaju nekoliko malobrojnih muškaraca u određenim vremenskim intervalima kako bi svi imali priliku za intimne odnose.

Jedina uloga preostalih muškaraca u zajednici je reproduktivna. S obzirom na njihov mali broj, oslobađaju se ostalih svakodnevnih obaveza, prenosi Alo.

Kako bi održale muškarce vitalnim, žene im daju hranu u vidu belih crva.

U ovoj zajednici ima sedam muškaraca, uključujući jednog starca i jednog 13-godišnjeg dečka, dok su ostali dečaci. Zbog tog neravnotežnog odnosa, reprodukcija je izazovna.

Posebno se vrednuju muškarci s izraženim stražnjicama i stomacima, jer se veruje da imaju bolje gene i da su sposobniji za reprodukciju.

Deca rođena u ovom društvu pripadaju ženama, a i same su žene te se tretiraju kao deca.

Žene simbolizuju svoju ljubav i vlasništvo nad određenim muškarcem tako da vežu vrpcu oko muškarčeve ruke, koja označava da ta žena ima određenog muškarca tog dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading