ČEKAJU NAS SUZE, KRV I ZNOJ - KIJEV VODI ZEMLJU U KATASTROFU! Evo šta je bivši savetnik ukrajinskog predsednika rekao za trenutno rukovodstvo!

Autor:

Vesti

14.10.2023

18:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takođe, neretko je izlazio u javnost sa izjavama da sumnja u "zagarantovanu pobedu" Ukrajine.

ČEKAJU NAS SUZE, KRV I ZNOJ - KIJEV VODI ZEMLJU U KATASTROFU! Evo šta je bivši savetnik ukrajinskog predsednika rekao za trenutno rukovodstvo!

Foto: Wikipedia, Tanjug ap

Bivši savetnik ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog Aleksej Arestovič kaže da trenutno ukrajinsko rukovodstvo vodi zemlju u katastrofu.

Ono je, kako ocenjuje, nedovoljno kompetentno, te nastavlja da se drži pogrešne politike.

Od njih ne treba čekati adekvatnih odluka, koje odgovaraju situaciji - dodaje Arestovič.

Takođe, ističe da kijevski režim ne želi da kaže narodu pravu istinu da neće biti nikakvog povratka granicama iz 1991. godine, i da "Krima neće biti u skorije vreme", jer će biti samo "odbrana, krv, znoj i suze". 

Kao izlaz iz situacije, on navodi izbore, u kojima vidi šansu za obnovu i jedan politički zaokret, koji bi uzimao u obzir trenutnu situaciju. 

Kao neke od bitnih grešaka, bivši savetnik Zelenskog, koji je, inače, od nedavno i na poternici Rusije, navodi korupciju, pogoršanje odnosa sa susedima, besmisleno gomilanje snaga kod Bahmuta, kada bi, kako kaže, pažnju trebalo fokusirati na prodor južnog fronta, ali i neke druge razloge.

Prethodno, Arestovič je napustio poziciju savetnika Zelenskog u januaru ove godine nakon što je sugerisao da su raketu, koja je pogodila jednu stambenu zgradu u gradu Dnjepar 14. januara, možda oborili ukrajinski PVO sistemi.

Kasnije se izvinio i povukao svoje reči, ali je ipak bio smenjen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading