ISHRANA MILANA STANKOVIĆA U MANASTIRU MU JE PROMENILA ŽIVOT: Pevač je smršao čak 15 kilograma zbog OVOGA!

Autor:

Zabava

14.10.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Stanković pokazao kako se hrani u manastirskom postu!

ISHRANA MILANA STANKOVIĆA U MANASTIRU MU JE PROMENILA ŽIVOT: Pevač je smršao čak 15 kilograma zbog OVOGA!

Foto: wikimedia.org/Pudelek (Marcin Szala), ATA Images

Ishrana Milana Stankovića za one sa viškom kilograma je odlična. Čak i vrapci na grani znaju da je muzičar i nekadašnja Grandova zvezda batalio muziku na neko vreme, te da se posvetio crkvenom načinu života, što je rezultiralo i korekcijom u ishrani.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milan Stanković

 

Već par godina unazad Milan obilazi manastire, često tamo konakuje a po svoj prilici potpuno se okrenuo monaškom načinu života, dok se jedno vreme verovalo se i da će se zamonašiti. 

Monah nije postao, ali je po svemu sudeći dobar deo njihovih postulata prihvatio. Umerenost iliti skromnost kao jedan od ideala, duboko ukorenjen u pravoslavlju, postao je Milanova zvezda vodilja, koji više nema naviku da se prejede dok ruča i večerava, već jede količinski taman toliko koliko je neophodno da se zasiti.

Da se zaključiti da ishrana Milana Stankovića ne podrazumeva nikakva posebna odricanja kada je o namirnicama reč, ali traži umerenost, uobračavanje.

Foto: Instagram.com

Milan Stanković Instagram

 

To što je pevač drastično smršao u kratkom periodu najbolji je dokaz da je njegov novi način obedovanja efikasan.

Prema poslednjim fotografijama primetno je da je smršao više od 15 kilograma, što je fantastičan uspeh i povod da sebi da malo oduška i povremeno pojede kolač, recimo baš tiramisu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading