MILAN STANKOVIĆ UHVAĆEN U JAVNOSTI PRVI PUT: U ovakvom izdanju ste ga POSLEDNJI PUT VIDELI na nastupu, niko ne veruje šta mu se desilo!

Autor:

Zabava

23.09.2023

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva fotografija Milana Stankovića po povratku u javnost!

MILAN STANKOVIĆ UHVAĆEN U JAVNOSTI PRVI PUT: U ovakvom izdanju ste ga POSLEDNJI PUT VIDELI na nastupu, niko ne veruje šta mu se desilo!

Foto: wikimedia.org/Pudelek (Marcin Szala), ATA Images

Nekada vrsni pevač i ,,Zvezda Granda" Milan Stanković je neko vreme proveo u Sarajevu, te je to iskoristio kako bi se malo opustio i odmorio od teških poslova i poslušanja koja je imao u manastirima tokom prethodnog perioda.

Foto: Printscreen

Milan Stanković

 

I dok sve zanima da li se pevač vraća na estradu i šta je sada sa njim, on je šokirao svoje pratioce.

Naime, on se prvi put oglasio nakon pauze i pokazao kako izgleda.

Foto: Printscreen

Milan Stanković Instagram

 

U jednostavnoj plavoj majici i još jednostavnijim farmerkama pozirao je za kameru u "Narodnom muzeju Srbije", a primetno je da je dosta mršaviji nego ranije.

Milan Stanković je srpski pop-folk pevač rođen 9. septembra 1987. godine u Obrenovcu. Stanković je stekao popularnost kao finalista takmičenja Zvezde Granda 2007. Predstavljao je Srbiju na Pesmi Evrovizije 2010 sa pesmom “Ovo je Balkan”, gde je zauzeo 13. mesto.

Pored svoje muzičke karijere, bio je član žirija na dečijem pevačkom takmičenju Pinkove Zvezdice od 2014. do 2018. Njegova muzička karijera obeležena je raznim predrasudama, uglavnom zbog neobičnog imidža sa kojim se pojavio na sceni 2007.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading