DOŠLO JE VREME ZA RAT! Načelnik Generalštaba izraelskih odbrambenih snaga: Čekaju nas dugi i složeni dani borbe, bićemo jaki i pobedićemo

Autor: Tanjug

Svet

08.10.2023

19:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je dodao da država Izrael i Izraelske odbrambene snage (IDF) sada vode rat ''protiv grešnog napada Hamasa".

DOŠLO JE VREME ZA RAT! Načelnik Generalštaba izraelskih odbrambenih snaga: Čekaju nas dugi i složeni dani borbe, bićemo jaki i pobedićemo

Foto: Tanjug/AP

Načelnik Generalštaba izraelskih odbrambenih snaga, general-potpukovnik Herci Halevi danas se prvi put javno obratio otkako je Hamas započeo napad na Izrael, navodeći da je došlo ''vreme za rat''.

Halevi je dodao da država Izrael i Izraelske odbrambene snage (IDF) sada vode rat ''protiv grešnog napada Hamasa". 

On je u video snimku koji je objavila izraelska vojska rekao da je u pitanju terorizam i da izraelske snage napadaju sve koji su u tome učestvovali, prenosi "Tajms of Izrael".

- Znam da je poslednji dan bio težak, cena je visoka, znam da ima mnogo pitanja i mnogo frustracija - nastavio je Halevi.

Kako je rekao, sada je fokus na rešavanju problema.

- Imamo civile i pripadnike snaga bezbednosti, od kojih su neki u rukama neprijatelja. Dakle, vreme je za rat. Ne rundu, ne operaciju, vreme je za rat - naglasio je Halevi.

Prema njegovim rečima, i u ovom ratu, izraelske odbrambene snage će biti jake i pobediti. 

- Čekaju nas dugi i složeni dani borbe. Održaćemo spremnost u svim arenama - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading