NESTALA KONOBARICA: Viđena za šankom kako priča sa mušterijom a onda je ušla u KOMBI! Ovaj njen gest na ulici PRESTRAVIO JE PROLAZNIKA

Autor:

Svet

01.10.2023

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica žene za koju se ne zna gde je kažu da im je najgore što joj je isključen lokator na telefonu, a ona to nikada ne čini

NESTALA KONOBARICA: Viđena za šankom kako priča sa mušterijom a onda je ušla u KOMBI! Ovaj njen gest na ulici PRESTRAVIO JE PROLAZNIKA

Foto: fox 26 Houston printscren

Dvadesetjednogodišnja konobarica iz Hjustona nestala je 22. septembra nakon što je po izlasku s posla viđena kako ulazi u beli, nepoznati kombi.

Deundra Ford, inače majka jednogodišnje devojčice, primećena je na poslu kako pre kraja smene priča za šankom sa nepoznatom mušterijom.

Potom je taj čovek izašao napolje uputivši se u nepoznatom pravcu, da bi Deundra posle petnaestak minuta krenula istim putem ušavši u sumnjivi kombi.

Porodica nestale osobe apelovala je na policiju da što pre reaguje i pronađe je pre nego što možda bude kasno za to.

Republika

Foto: fox 26 Houston printscren

Deundra Ford

- Prolaznik nam je rekao kako mu je pokretom ruke gestikulirala da nešto nije u redu. To je učinila pre ulaska u kombi. Protresla je ruku i gledala je u čoveka na ulici. Kao da mu je signalizirala da je upravo oteta - reči su Deundrine majke.

Policija danima pregleda snimke s nadzornih kamera u okolini grada. Imaju snimak belog kombija marke Ford kako u 2.30 ujutro prolazi naplatnom rampom i izlazi iz oblasti Hjustona.

“Isključena joj je lokacija na telefonu. Ona to nikad ne isključuje sama, baš zato da ako joj se nešto dogodi svi znamo gde je. Ubeđen sam da joj nije dobro. Samo da je još živa”, rekao je Deundrin stric Kevin Kerijer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading