"UŠAO JE SAV BESAN U UČIONICU, ONDA JE ZARIO NOŽ U MOG PROFESORA HEMIJE!" Jeziva ispovest učenika škole koji su zamalo postali žrtve krvavog pira svog druga (14): Podsmevali smo mu se!

Autor:

Svet

28.09.2023

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maloletni učenik nožem napao nastavnike i učenike u školi.

"UŠAO JE SAV BESAN U UČIONICU, ONDA JE ZARIO NOŽ U MOG PROFESORA HEMIJE!" Jeziva ispovest učenika škole koji su zamalo postali žrtve krvavog pira svog druga (14):  Podsmevali smo mu se!

Foto: Shutterstock

U gradu Herez de la Frontera (Kadis), četrnaestogodišnji maloletnik koji pohađa treću godinu srednje škole uhapšen je nakon što je nožem ranio tri nastavnika i dva učenika u jednom institutu. Napad se dogodiot okom jutra, na početku nastave, u Institutu Elena Garsija Armada, u naselju San Hose Obrero.

Najteže povređena osoba je učitelj koji je zadobio povredu oka, dok je lakše povređeni učenik već otpušten iz bolnice. Izvor EL MUNDO-a sugerira da napadač može patiti od mentalnog poremećaja.

- Ušao je u učionicu sav besan. Onda je počeo da nervira sve, čak i nastavnika, kome je kasnije zario nož u oko. Umalo je ubio mog druga i udario drugog druga u podlakticu. Mog profesora fizike i hemije je ranio - objasnila je potrešena devojčica iz dečakovog odeljenja. 

 

 

Prema izveštajima, maloletnik je ušao u školu sa dva noža i krenuo da napada svoje žrtve. Učenici su evakuisani u školsko dvorište kako bi se obezbedila njihova bezbednost, dok su mnogi roditelji brzo stigli u školu kako bi preuzeli svoju decu.

Svedok događaja izjavio je da je napadač "sav besan" i da je nasrtao na sve učenike i nastavnike u svojoj blizini, čak i udarivši jednog nastavnika u oko. Dodao je da iako napadač nije bio poznat kao problematičan učenik, često je bio usamljen i činilo se da ima "dodir" sa stvarnošću.

- Nisam ga dobro poznavao jer sam ga prvi put video na času, ali je uvek bio sam - kaže tinejdžer koji se slučajno zadesio u momentu kad je dečak započeo svoj krvavi pir, koji uverava da je bio veoma vredan i inteligentan i da su mu se mnogi drugovi iz odeljenja stalno podsmevali. 

Istraga je u toku kako bi se razjasnili detalji ovog incidenta, a policijske snage su prisutne u školi kako bi osigurale da nema daljih pretnji. Odluka o povratku učenika u školu biće doneta nakon što teritorijalni Delegat za obrazovanje odluči o daljim koracima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading