NEVIĐENO! TRAMP POZIRA SA PIŠTOLJEM! Oružje ima čak i ugraviran njegov lik! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Svet

26.09.2023

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji američki predsednik Donald Tramp pozirao je sa pištoljem sa ugraviranim licem na dršku tokom obilaska prodavnice oružja u Južnoj Karolini.

NEVIĐENO! TRAMP POZIRA SA PIŠTOLJEM! Oružje ima čak i ugraviran njegov lik! (FOTO, VIDEO)

Foto: Printscreen/X/45bestwords

Trampov portparol Stiven Čung objavio je na društvenim mrežama snimak na kojem se vidi kako se bivši predsednik divi poluautomatskom pištolju.

- Moram da kupim jedan. Želim da kupim - kaže Tramp u videu, prenosi CNBC.

 

 

Međutim, njegov tim je juče odbacio spekulacije da je Tramp kupio Glok tokom posete Južnoj Karolini. Donald Tramp, kandidat za republikansku predsedničku nominaciju, optužen je u četiri odvojena krivična slučaja ove godine.

 

 

Tramp ipak može da poseduje oružje?

Savezni zakon zabranjuje optuženima da kupuju oružje. Međutim, savezni sudija u Teksasu proglasio je zakon neustavnim prošlog septembra. U toj presudi, sudija je citirao odluku Vrhovnog suda koja je ukinula njujorška ograničenja oružja ranije te godine, dovodeći u pitanje niz zakona o kontroli oružja.

 

 

Desetine hiljada ljudi u SAD svake godine pogine u incidentima vezanim za oružje. Povrede od vatrenog oružja su vodeći uzrok smrti dece i adolescenata, prema podacima Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC).

Bilo je ukupno 48.830 smrtnih slučajeva povezanih sa vatrenim oružjem u 2021. godini, posljednjoj godini za koju su dostupni takvi podaci CDC-a. To je bio najveći broj smrtnih slučajeva od oružja ikada u SAD.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading