DRAMA NA AUTO-PUTU: Turisti se vraćali iz Barselone za Bosnu, SEDMORO SE ONESVESTILO iz nepoznatog RAZLOGA - pokrenuta istraga

Autor:

Svet

24.09.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turistički autobus koji je prevozio putnike iz španske Barselone prema Bosni i Hercegovini morao je hitno da se zaustavi sinoć oko 20 časova na autoputu u Francuskoj, nedaleko od gradova Kana i Nice. Incident se dogodio kada je više putnika izgubilo svest tokom vožnje.

DRAMA NA AUTO-PUTU: Turisti se vraćali iz Barselone za Bosnu, SEDMORO SE ONESVESTILO iz nepoznatog RAZLOGA - pokrenuta istraga

Foto: Shutterstock, Printscreen

Prema izveštaju lokalnog lista "Nis maten", vozač je odlučio da parkira autobus na odmorištu Vidoban Sud. Od ukupno 62 putnika u autobusu, sedmoro njih je bilo bez svesti u tom trenutku. Francuske vlasti su brzo reagovale na ovaj incident i poslale obimne spasilačke ekipe na mesto događaja, uključujući sedam vozila Hitne pomoći i vatrogasce.

 

 

Isti izveštaj takođe navodi da se dramatična situacija odvijala na autoputu A8, a vozač autobusa je hitno pozvao pomoć nakon što je velikom broju putnika pozlilo tokom vožnje. Francuski mediji koji su preneli ovu vest nisu imali dodatne informacije o tome šta je tačno dovelo do nesvestice putnika i trenutnom stanju turista.

Situacija i okolnosti ovog neobičnog incidenta trenutno su predmet daljeg istraživanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading