SENZACIJA! NIKAD RANIJE OBJAVLJENI SNIMCI ŠOKIRALI SVET: Američka vladina agencija objavila snimak 10 susreta sa NLO LETELICAMA! Novi dokazi uzdrmali nauku! (VIDEO)

Autor:

Svet

23.09.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američka služba carine i granična zaštite postavila je 10 video snimaka, uključujući nikada ranije viđene snimke, na kojima se čini da su prikazane NLO letelice koje se kreću na na nebu.

SENZACIJA! NIKAD RANIJE OBJAVLJENI SNIMCI ŠOKIRALI SVET: Američka vladina agencija objavila snimak 10 susreta sa NLO LETELICAMA! Novi dokazi uzdrmali nauku! (VIDEO)

Foto: Printscren Daily Mail

Video snimci su objavljeni 9. avgusta  bez publiciteta - bez upozorenja ili saopštenja za javnost, a NLO entuzijasti i onlajn istražitelji su ih otkrili tek ranije ove nedelje, navodi Dejli mejl.

Video snimci između ostalog, dokumentuju borbeni avion kog progoni nešto što izgleda kao leteća kugla, drugi kao nešto što izgleda jedrilica na propeler, ili još jedna plutajuća kugla, koja ovog lebdi u blizini parkiranog kamiona sa 16 točkova.

 

Malo iznetih detalja o vremenu i mestu ovih viđenja, plus više od nekoliko sveobuhvatnih uređivanja snimaka - ostavilo je više pitanja nego odgovora.

 

Objavljivanje video snimaka na ovaj način posledica je rastućih tenzije u hodnicima moći u Vašingtonu, u vezi nekad tabu teme, odnosno NLO-a. 

Otvorena kongresna saslušanja, savezno zakonodavstvo, pa čak i potpuno nove vladine kancelarije sada su otvoreno posvećeni istrazi ovih misterija, a najmanje jedan bivši visoki američki obaveštajni zvaničnik nazvao je čudna viđenja „pitanjem nacionalne bezbednosti“.

Video snimci su objavljeni na namenskom sajtu za agencijske zapise, zbog zahteva prema Zakonu o slobodi informacija SAD (FOIA). 

Ali, možda najvažnije, sve ovo potvrđuje, barem prećutno, istinitost detaljno proučenog, NLO videa iz 2013. koji je istraživačima NLO-a postao poznat 2015. godine.

Na pitanje NBC News-a , Kris Melon, bivši zvaničnik ministra odbrane za obaveštajne poslove, opisao je objavljivanje ovih videa kao „veoma značajno“.

Međutim američka zajednica NLO skeptika bila je manje impresionirana ovim snimcima.

Mik Vest, plodan i posvećen ispitivač tvrdnji o NLO-ima, i vlasnik foruma skeptika Metabunk  rekao je da video snimci„uglavnom nisu novi.“ 

„A oni koje su novi nisu posebno interesantne“, rekao je Vest za DailiMail.com , napominjući da je nekoliko njih već nezvanično procurelo novinarima i istraživačima o NLO.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading