(LIVESTREAM) NASA PRIZNALA MARSOVCI POSTOJE?! Evo šta kaže dugoočekivani IZVEŠTAJ - došla zadnja vremena?!

Autor:

Svet

14.09.2023

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izveštaj ističe da nema dovoljno razloga da se zaključi da su postojeća viđenja NLO-a stranog porekla.

(LIVESTREAM) NASA PRIZNALA MARSOVCI POSTOJE?! Evo šta kaže dugoočekivani IZVEŠTAJ - došla zadnja vremena?!

Foto: Tanjug/AP, Shutterstock

NASA objavila da asteroid prolazi pored Zemlje

Dugoočekivani izveštaj NASA-e o NLO-ima (neidentifikovanim vazdušnim fenomenima), nazvan "Nezavisna studija neidentifikovanih anomalnih fenomena", je objavljen.

Ova studija je rezultat NASA-ine revizije dokaza o NLO-ima, koje su takođe nazvali UAP-ima (Unidentified Aerial Phenomena), i koja je pokrenuta prošle godine.

- Kao što istražujemo nepoznato unutar našeg Mlečnog puta, tako bismo trebali ozbiljno shvatiti mogućnost nepoznate tehnologije koja bi mogla da potiče iz drugih krajeva galaksije. Mnoge NASA-in naučne misije su, barem delimično, fokusirane na odgovor na pitanje da li postoji život izvan Zemlje - kažu.

Izveštaj ističe da nema dovoljno razloga da se zaključi da su postojeća viđenja NLO-a stranog porekla. Međutim, preporučuje da se takve tvrdnje ne isključe, budući da se galaksija ne zaustavlja na periferiji Sunčevog sistema. Ističe se da bi trebalo ozbiljno razmotriti mogućnost nepoznate tehnologije koja potencijalno može poticati iz drugih delova galaksije.

- Ta istraživanja uključuju misije koje traže znake života, možda na Marsu ili ledenim mesecima koji kruže oko Jupitera i Saturna - kao i dalje, u odnosu molekula prisutnih u atmosferama egzoplaneta. Potraga za znacima vanzemaljske tehnologije je prirodni nastavak tih istraživanja. Ako priznamo verodostojnost bilo čega od ovoga, onda bi trebalo da priznamo da su sve u najmanju ruku uverljive - dodaju.

NASA, koja se bavi istraživanjem života izvan Zemlje, naglašava da je istraživanje vanzemaljskih fenomena prirodni produžetak njihovih istraživanja u potrazi za znacima života izvan Zemlje, kao i tehnologije izvan Zemljine.

Izveštaj takođe istražuje mogućnost primene veštačke inteligencije (AI) i mašinskog učenja (ML) za identifikaciju ovih retkih fenomena u velikim skupovima podataka, ali naglašava važnost angažovanja javnosti i saradnje u istraživanju ovih pojava.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading