POMAHNITALI ALBANAC ZATOČIO ŽENU SA DETETOM U PODRUMU! Redovno se iživljavao nad njom pa pretio da će joj UBITI RODITELJE - dete svedok KRVNIČKE TORTURE!

Autor:

Svet

23.09.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U svedočenju pred policijom, Albanka je otkrila da ju je suprug svakodnevno fizički napadao tokom dve godine zatočeništva.

POMAHNITALI ALBANAC ZATOČIO ŽENU SA DETETOM U PODRUMU! Redovno se iživljavao nad njom pa pretio da će joj UBITI RODITELJE - dete svedok KRVNIČKE TORTURE!

Foto: shutterstock

Ilustracija

U nezapamćenom slučaju u gradiću Volosu, Grčka, državljanka Albanije (22) je oslobođena nakon što je dve godine proživljavala svakodnevnu torturu od strane svog supruga Albanca (28). Muškarac ju je držao zatočenom u njihovoj kući u podrumu zajedno sa njihovim dvogodišnjim detetom, dok je nad njom vršio neopisive oblike zlostavljanja.

Dramatični prizori horora razotkriveni su u četvrtak uveče kada su zabrinute komšije čule vrisak koji je dopirao iz njihove kuće. Odmah su reagovale i uputile se ka stanu, gde su zatekle uznemirenu situaciju. Nakon upornog kucanja na vrata, Albanac je otvorio i pokušao da pobegne, ali su ga komšije zadržale do dolaska policije.

Žena je, prilikom pregleda u bolnici, imala vidljive tragove fizičkog i psihičkog zlostavljanja, uključujući i tragove davljenja na vratu. U svedočenju pred policijom, Albanka je otkrila da ju je suprug svakodnevno fizički napadao tokom dve godine zatočeništva, a čak je dva puta pre te večeri pokušao da je ubije.

Par se venčao u Albaniji kada je devojka imala samo 18 godina, a brak je bila dogovorena od strane njene porodice. Nakon godinu i po dana, dobili su dete. 2021. godine, preselili su se u Grčku, u okolinu grada Volosa, gde je muškarac pronašao posao.

Tokom vremena provedenog u zatočeništvu, muškarac nije dozvoljavao da njihovo dete bude viđeno od strane doktora niti je ženi dozvoljavao da nauči grčki jezik. U poslednjih pet meseci, žena nije imala priliku videti dnevnu svetlost, budući da ju je suprug zabranio da izlazi u dvorište.

Prema izveštajima grčkih medija, Albanac je pretio da će putovati u Albaniju i ubiti ženine roditelje ukoliko bi saznala ili pokušala da pobegne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading