UKRADENO TELO NARKO-BOSA IZ GROBNICE! Sumnja se da su ostaci vođe najmoćnije bande odneti zbog STRAVIČNE STVARI! (FOTO)

Autor:

Svet

15.09.2023

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestali ostaci Aleksandra Roldana Paredesa iz grobnice.

UKRADENO TELO NARKO-BOSA IZ GROBNICE! Sumnja se da su ostaci vođe najmoćnije bande odneti zbog STRAVIČNE STVARI! (FOTO)

Foto: Fcebook/Las Noticias Esmeraldas

Aleksandar Roldan Paredes

Narko-bos, bivši vođa zloglasne ekvadorske bande Aleksandar Roldan Paredes ubijen je 6. maja, a njegova kripta je u utorak veče u grobnici u Envigadu obijena, saopšrila je policija.

Naime, radinici sa groblja su u sredu ujutru primetili da su jedna od ulaznih vrata otvorena, a u pregledanju lokacije im se pridružio i sveštenik koji je primetio da je cementni pokrivač uništen.

Policija Envigada, saopštila je da postoje sumnje da su telo Paredesa uzeli rivali iz Los Čonerosa ili da je ekshumirano zbog satanskog rituala. Inače, nejgovo sahranjivanje su vlasti odobrile na lokalnom groblju jer njegovo telo niko nije preuzeo.

 

 

Roldan je bio jedan od osnivača Los Čonerosa, jedne od najmoćnijih bandi u Ekvadoru, koja je povezana sa kolumbijskim i meksičkim narko kartelima koja kontroliše mnoge rute krijumčarenja kokaina do Meksika i Sjedinjenih Američkih Država. Ojačali su svoju strukturu uticajem na zatvorski sistem u Ekvadoru, a jačanje bande Lobosi je uticala na njih i njihovu moć-

Roldan je bio u zatvoru zbog spiska krivičnih dela, uključujući dva ubistva, a 2022. godine podneo je zahtev za premeštaj u kućni pritvor jer je bolovao od arterijske hipertenzije, dijabetesa, steatoze jetre trećeg stepena i ciroze jetre.

Iz zatvora je pušten 15. decembra 2022. godine, a samo nekoliko sati kasnije je ponovo uhapšen jer je policija pronašla oružje u vozilu kojim je putovao. Roldan je potom pušten iz zatvora 14. februara nakon što je sudija odobrio njegovu molbu za habeas corpus i zahtevao od njega da nosi nanogicu.

Кolumbijski mediji javili su da je Roldan angažovao telohranitelja koji ga je na kraju izdao i ubio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading