KURTIJEV "MINISTAR" U ZAGRLJAJU NARKO BOSA! Svečlja bratski grli kriminalca iz "Samoopredeljenja"! (FOTO)

Autor:

Vesti

15.08.2023

13:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova situacija izazvala je burne reakcije i polemike među političkim strankama.

KURTIJEV "MINISTAR" U ZAGRLJAJU NARKO BOSA! Svečlja bratski grli kriminalca iz "Samoopredeljenja"! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nedavna objava fotografije odbornika stranke "Samoopredeljenje" Besnika Mujecija, uhapšenog zbog sumnji u vezi sa švercom droge u Tirani, pokrenula je lavinu kontroverzi. Na fotografiji se Mujeci nalazi u društvu takozvanog "kosovskog ministra policije" Dželjalja Svečlje, bliskog saradnika "premijera" Aljbina Kurtija.

Prema izveštajima prištinskih medija, pet osoba je uhapšeno tokom velike policijske akcije u Tirani zbog sumnji da su posedovali deset hiljada doza ekstazija. U okviru ovih događaja, ime člana "Samoopredeljenja" Besnika Mujecija je došlo u žižu interesovanja, budući da je on odbornik u Skupštini opštine Priština.

Ova situacija izazvala je burne reakcije i polemike među političkim strankama. Iz stranke DSK (Demokratski savez Kosova) su se oglasili i izrazili svoju zabrinutost, ističući kontrast između Mujecijevog hapšenja zbog šverca droge i njegovih navodno bliskih veza sa onima koji se bore protiv istog takvog kriminala. Dodatno, postavljeno je pitanje o tome gde se ovde uklapa "Samoopredeljenje", stranka koja se zalagala za promene i borbu protiv korupcije.

Foto: Lajme

 

Ovaj slučaj dodatno ističe kompleksnost političkog pejzaža i izazove koji dolaze sa povezanošću političkih ličnosti sa potencijalno kontroverznim akterima. Fotografija i njen kontekst baca svetlo na dublje pitanje o integritetu i odgovornosti političara, i kako njihove akcije mogu uticati na percepciju i poverenje građana.

Dok se javnost pita o detaljima iza slike, politička scena Kosova ostaje pod budnim okom, a kritički glasovi izražavaju svoje sumnje i zabrinutosti u vezi sa integritetom i odgovornošću političkih lidera.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading