"VODITE DEDU NA SPAVANJE!" Bizaran snimak sa konferencije zapalio mreže - Bajden nadmašio sam sebe! (VIDEO)

Autor:

Svet

11.09.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bajden je odgovorio na brojna pitanja novinara tokom svoje posete vijetnamskoj prestonici Hanoju, ali je nagoveštajem da "ide u krevet" ostavio prisutne u neverici.

"VODITE DEDU NA SPAVANJE!" Bizaran snimak sa konferencije zapalio mreže - Bajden nadmašio sam sebe! (VIDEO)

Foto: Twitter/DontWalkRUN

Američki predsednik Džozef Bajden iznenadio je novinare i gledaoce širom sveta kada je u nedelju prekinuo konferenciju za štampu tokom svoje posete Vijetnamu. Ovaj neočekivani prekid usledio je nakon njegovog izlaganja o "trećem svetu" i razgovoru sa kineskim premijerom Li Ćijangom.

Bajden je odgovorio na brojna pitanja novinara tokom svoje posete vijetnamskoj prestonici Hanoju, ali je nagoveštajem da "ide u krevet" ostavio prisutne u neverici. Nakon ove izjave, Bajden se, ipak, vratio i odgovarao na dodatna pitanja, uključujući i ona o razgovoru sa kineskim premijerom na samitu G20 u Indiji.

- To uopšte nije bilo sukobljavanje. Razgovarali smo o tome da osiguramo da treći svet… hm, hm, da južna hemisfera ima pristup promenama... - rekao je Bajden. 

 

 

Međutim, situacija se dodatno zakomplikovala kada je Bajden nastavio da mrmlja i delovao vidno zbunjen. Portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer brzo je prekinula konferenciju sa saopštenjem da se "ovde završava konferencija za štampu". Nakon ovog saopštenja, Bajden je pokušao da odgovori na još jedno pitanje, ali je naposletku napustio binu.

Konferencije za štampu predsednika Bajdena obično vode njegovi pomoćnici, dok predsednik sam odlučuje koje novinare će pozvati da postave pitanja. Ovaj neočekivani prekid konferencije podstakao je brojna pitanja i spekulacije o Bajdenovom zdravstvenom stanju i sposobnosti da obavlja funkciju predsednika.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading