PRONAĐENA JOŠ DVA TELA! Jedna osoba stradala u vozilu, druga u liftu garaže! RASTE BROJ ŽRTAVA NEVREMENA U ŠPANIJI! (FOTO)

Autor:

Svet

04.09.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španiju su tokom vikenda pogodile snažne oluje praćene jakim vetrovima, obilnom kišom, munjama i gradom. Zbog nevremena su pomereni letovi, a obustavljen je i železnički saobraćaj, te su stotine putnika ostale na železničkim stanicama u Madridu, Malagi i ostalim gradovima.

PRONAĐENA JOŠ DVA TELA! Jedna osoba stradala u vozilu, druga u liftu garaže! RASTE BROJ ŽRTAVA NEVREMENA U ŠPANIJI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

U snažnim olujama koje su za vikend pogodile Španiju poginule su najmanje četiri osobe, objavile su lokalne vlasti.

U Toledu, pokrajini južno od Madrida, danas su pronađena tela dvojice muškaraca, saopštila je vlada regije Kastilj-la-Manče. Jedna od žrtava smrtno je stradala u vozilu, a druga je pronađena mrtva u liftu garaže, prenosi "Index".

U severoistočnoj Španiji su tokom vikenda umrla dvojica muškaraca starih 31 i 34 godine nakon utapanja u vodenoj bujici za vreme uspinjanja. Istovremeno traje potraga za muškarcem koji je u nedelju uveče sa suprugom i dvoje dece putovao madridskom regijom. Njihovo su vozilo odnele vode reke koja se izlila iz korita. Supruga, ćerka i sin uspeli su se spasiti.

Španiju su tokom vikenda pogodile snažne oluje praćene jakim vetrovima, obilnom kišom, munjama i gradom. Zbog nevremena su pomereni letovi, a obustavljen je i železnički saobraćaj, te su stotine putnika ostale na železničkim stanicama u Madridu, Malagi i ostalim gradovima.

Zatvorene su mnoge saobraćajnice, ulice i parkovi, poplavljene su brojne kuće i garaže, oštećene su mnoge fasade i iščupano je drveće.

Više slika nevremena u Španiji pogledajte u galeriji:

 

 

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading