STARA POVREDA OTVARA NOVE RANE! PRIGOŽINOV PRST JE BIO KLJUČAN! Uradili su identifikaciju tela i shvatili JEDNO - evo šta se "šuška" po PENTAGONU!

Autor:

Svet

25.08.2023

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američke obaveštajne službe su preliminarno procenile da je nesreću mogla izazvati namerna eksplozija.

STARA POVREDA OTVARA NOVE RANE! PRIGOŽINOV PRST JE BIO KLJUČAN! Uradili su identifikaciju tela i shvatili JEDNO - evo šta se "šuška" po PENTAGONU!

Foto: Tanjug AP, YouTube/Printscreen/Sputnik Srbija | Спутњик Србија

JEVGENIJ PRIGOŽIN

Tragična nesreća u kojoj je izgubljen život šefa Vagner grupe, Jevgenija Prigožina, podstakla je brojne spekulacije i rasprave. Nakon što je telo Prigožina identifikovano, pojavili su se izveštaji koji ukazuju na mogućnost sabotaže ili namernog atentata kao uzroka pada aviona.

Izveštaji sugerišu da je telo identifikovano po delimično nestalom prstu, a viši komandant Vagner grupe je navodno prepoznao telo po povredi leve ruke, koju je Prigožin zadobio tokom izdržavanja kazne u kaznenoj koloniji. S obzirom na njegovu visoku poziciju u Vagner grupi, kao i širem kontekstu geopolitičkih sukoba i njegove povezanosti sa ruskim vlastima, ova nesreća je izazvala brojne spekulacije o mogućim uzrocima.

Foto: Tanjug/AP

 

Američke obaveštajne službe su preliminarno procenile da je nesreću mogla izazvati namerna eksplozija. Međutim, Pentagon je istakao da trenutno nema konkretnih dokaza koji ukazuju na upotrebu raketnog oružja zemlja-vazduh. Ove spekulacije i različite interpretacije događaja ukazuju na kompleksnost situacije i potrebu za daljim istraživanjem.

Takođe se spekuliše da je Prigožin mogao biti meta atentata ili sabotaže, možda kao rezultat unutrašnjih sukoba ili nezadovoljstva unutar grupe ili šire u ruskoj političkoj areni. Bez obzira na uzrok, ova nesreća baca senku na Prigožinovu ulogu i uticaj u Rusiji i šire.

S obzirom na delikatnost situacije, detalji i pravi uzroci ovog tragičnog događaja još uvek nisu u potpunosti razjašnjeni. Istraga će verovatno otkriti više informacija o uzrocima pada aviona i eventualnim motivima koji su doveli do ove nesreće.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading