INFORMACIJA DIREKTNO IZ KREMLJA! DA LI ĆE PUTIN DOĆI NA PRIGOŽINOVU SAHRANU?! Peskov otkrio detalje "likvidacije": SVE JE LAŽ!

Autor:

Svet

25.08.2023

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Peskov je istakao da Vladimir Putin i Jevgenij Prigožin nisu nedavno imali sastanak i da sve tvrdnje koje povezuju Kremlj sa smrću Prigožina nemaju osnovu.

INFORMACIJA DIREKTNO IZ KREMLJA! DA LI ĆE PUTIN DOĆI NA PRIGOŽINOVU SAHRANU?! Peskov otkrio detalje "likvidacije": SVE JE LAŽ!

Foto: Tanjug AP, YouTube/Printscreen/Sputnik Srbija | Спутњик Србија

JEVGENIJ PRIGOŽIN

Portparol Kremlja, Dmitrij Peskov, izjavio je da su optužbe da se Kremlj nalazi iza smrti šefa Vagner grupe, Jevgenija Prigožina, apsolutna laž. On je naglasio da nema osnova za takve tvrdnje te da su sugestije da je Prigožin ubijen po naređenju Kremlja samo spekulacije.

Peskov je istakao da Vladimir Putin i Jevgenij Prigožin nisu nedavno imali sastanak i da sve tvrdnje koje povezuju Kremlj sa smrću Prigožina nemaju osnovu. Istraga o padu aviona u kojem se nalazio Prigožin i drugih devetoro ljudi je i dalje u toku, a poznato je samo nekoliko činjenica.

- Na Zapadu, naravno, ove spekulacije dolaze iz određenog ugla. To je sve potpuna laž - dodao je on.

On je takođe napomenuo da postoje razne spekulacije oko ovog događaja, posebno na Zapadu, ali je insistirao na tome da su takve tvrdnje lažne. Peskov nije mogao potvrditi da će Vladimir Putin prisustvovati sahrani Prigožina, jer ruski predsednik ima pun raspored.

Ovom izjavom, Kremlj negira bilo kakvu umešanost ili odgovornost u smrt Jevgenija Prigožina i ističe da su tvrdnje koje to sugeriraju neosnovane spekulacije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading