NASTAVNICA MARIJANA IMALA ODNOSE SA ĐACIMA! Jednom pretila da će se ubiti - "Ne mogu da živim bez tebe"

Autor:

Svet

15.08.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavnica u Kanadi imala je odnose sa đacima od 15 i 16 godina

NASTAVNICA MARIJANA IMALA ODNOSE SA ĐACIMA! Jednom pretila da će se ubiti - "Ne mogu da živim bez tebe"

Foto: Shutterstock

Marijana Riosi (34) iz Kanade osuđena je na zatvorsku kaznu zbog odnosa sa đacima od 15 i 16 godina. Prvi put je uhapšena pre pet godina kad je predavala u katoličkoj srednjoj školi u oblasti Jork.

Četiri i po godine je odbijala da prizna zločin, međutim, konačno je sve ispričala pred sudom. Jednog od pomenutih đaka srela je 2016. godine. U to vreme je bila verena. Radila je pola radnog vremena u drugoj školi pod imenom "Sveta Tereza" ​​i uspostavila je odnos sa učenikom putem poruka, piše Dejli star.

Kad je pomenutog đaka vozila kući zamolila ga je za poljubac kao "rani božićni poklon". Skrenuli su u sporednu ulicu gde su nastavili da se ljube. Nakon toga je pozvala dečaka da pomaže njenom bratu fotografu na venčanjima i ubrzo su stupili u intimne odnose.

Nekoliko meseci kasnije su se posvađali i rekla mu je u junu 2017. godine da će ga prijaviti roditeljima i školskom odboru da je maltretira ukoliko ne prestane da je kontaktira. Zapravo se ona tad zaljubila u drugog dečaka kada je počela da predaje fotografiju u školi "Kardinal Karter".

Zamolila ga je da joj pomogne da „uđe u formu“ za jednu svadbu u leto 2018. i pa je počela da mu šalje svoje slike, uključujući i jednu u toplesu dok se sunča. Kao i sa prethodnim dečakom, sastajala bi se sa njim u kolima u sporednim ulicama.

Ta veza je prekinuta kada je učenik čuo glasine da se viđa sa trećim đakom, a Riosi mu je navodno rekla da će se "ubiti“ ako javnost sazna. Ova izjava nije potvrđena na sudu. Policija je pretresom Marijaninog automobila našla DNK materijal jednog od tinejdžera.

Obelodanjene su i poruke koje je Marijana slala jednom od učenika sa komentarima poput "Volim te“ i "Ne mogu da živim bez tebe“. Ukupno je razmenila 15.500 poruka sa njima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading