NOVI NAPAD DRONOVIMA NA MOSKVU! Pogođen isti neboder kao i pre dva dana! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.08.2023

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin izjavio da se dron srušio na jednu od kula kompleksa Moskva-Siti, a da su još nekoliko oborile snage PVO. Naveo je da je oštećeno staklo na površini od 150 kvadratnih metara, a da nema informacija o žrtvama.

NOVI NAPAD DRONOVIMA NA MOSKVU! Pogođen isti neboder kao i pre dva dana! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinske snage su noćas napali Moskvu sa tri bespilotne letelice, od kojih su dve oborene, a jedna je eliminisana sredstvima elektronske borbe i pala je na područje poslovnog centra Moskva-Siti, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

 

 

- Noćas je osujećen pokušaj terorističkog napada kijevskog režima bespilotnim letelicama na objekte u gradu Moskvi i Moskovskoj oblasti. Dve ukrajinske bespilotne letelice su uništene u vazduhu sredstvima protivvazdušne odbrane iznad teritorija Odincovskog i Narofominskog okruga Moskovske oblasti - navedeno je u saopštenju, prenose RIA Novost.

Dodaje se da je još jedan dron izgubio kontrolu usled delovanja sredstava elektronske borbe i da je pao na područje kompleksa Moskva-Siti.

Prethodno je gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin izjavio da se dron srušio na jednu od kula kompleksa Moskva-Siti, a da su još nekoliko oborile snage PVO. Naveo je da je oštećeno staklo na površini od 150 kvadratnih metara, a da nema informacija o žrtvama.

Ukrajina je i u nedelju napala Moskvu dronovima, a rusko Ministarstvo odbrane tada je saopštilo da je jedan dron oborila PVO, a da su dva eliminisana sistemima za elektronsko ratovanje i da su se srušila na područje kompleksa Moskva-Siti.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading