NAPAD DRONOVIMA NA MOSKVU! Oglasilo se rusko Ministarstvo odbrane - evo da li ima žrtava

Autor:

Svet

24.07.2023

07:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima zvaničnika ministarstva, razbijeni su prozori na površini od 50 kvadratnih metara na 17. i 18. spratu poslovne zgrade u centru Moskve

NAPAD DRONOVIMA NA MOSKVU! Oglasilo se rusko Ministarstvo odbrane - evo da li ima žrtava

Foto: Printskrin/Youtube/Silja Pluton

Dve ukrajinske bespilotne letelice koje su jutros lansirane na objekte u Moskvi elektronski su ometene i srušene, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

"Ujutro 24. jula osujećen je pokušaj kijevskog režima da izvede teroristički napad na objekte u Moskvi koristeći dve bespilotne letelice. Dve ukrajinske bespilotne letelice su se srušile nakon što su elektronski ometene", navelo je rusko ministarstvo, dodajući da nije bilo žrtava, prenosi TASS.

Prema rečima zvaničnika ministarstva, razbijeni su prozori na površini od 50 kvadratnih metara na 17. i 18. spratu poslovne zgrade u centru Moskve.

 

 

Napade dronovima na dve zgrade u Moskvi potvrdio je na svom Telegram kanalu i gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin.

"Jutros oko 4.00 sata registrovani su napadi dronom na dva nestambena objekta, bez veće materijalne štete i povređenih. Na licu mesta su angažovane sve hitne službe", napisao je gradonačelnik Moskve.

Prethodno je saopšteno da su ostaci jednog drona pronađeni na Komsomolskom prospektu 17, u centru Moskve, i da je u tom delu grada saobraćaj bio obustavljen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading