TORNADO UNIŠTIO FAJZEROVU FABRIKU: Krov zgužvan kao papir, šteta totalna, propalo 50.000 paleta injekcija (VIDEO)

Autor:

Svet

20.07.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tornado u Severnoj Karolini teško je oštetio Fajzerovu fabriku, pored nekoliko drugih objekata, zatvorio veliku međudržavnu magistralu i povredio više od deset ljudi.

TORNADO UNIŠTIO FAJZEROVU FABRIKU: Krov zgužvan kao papir, šteta totalna, propalo 50.000 paleta injekcija (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter

Fajzerov objekat Roki Mount pretrpeo je ozbiljnu štetu u sredu popodne, a video snimci helikoptera pokazuju da je krov zgužvan poput papira i građevinski otpad razbacan po okolnom parkingu.

Nije bilo izveštaja o povređenima u fabrici, navodi se u saopštenju kompanije.

 

„Procenjujemo situaciju kako bismo utvrdili uticaj na proizvodnju. Naše misli su sa našim kolegama, našim pacijentima i zajednicom dok se obnavljamo od ovog vremenskog incidenta“, navodi se u saopštenju.

 

Na društvenim mrežama se navodi podatak da je uništeno 50.000 paleta lekova.

Jedan od zaposlenih u fabrici rekao je za ABC11 da se sve dogodilo u rasponu od 60 do 90 sekundi, i da nije bilo vremena za razmišljanje. Rekao je da su svetla prvo treperila u objektu, a zatim je da je zvučalo „kao da je eksplodirala bomba", a da su on i njegova grupa odmah otrčali u određeno sigurnosno područje.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading