ODESA NA UDARU DRUGU NOĆ ZAREDOM: Novi žestok ruski napad, eksplozije GRMELE sat vremena, nad gradom stubovi dima (VIDEO)

Autor:

Svet

19.07.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukrajinski sistemi protivvazdušne odbrane dejstvovali su rano jutros zbog vazdušnog napada na luku Odesu, drugu noć zaredom, saopštio je guverner regiona Oleh Kiper.

ODESA NA UDARU DRUGU NOĆ ZAREDOM: Novi žestok ruski napad, eksplozije GRMELE sat vremena, nad gradom stubovi dima (VIDEO)

Foto: Printscreen Telegram

Rusija je u utorak napala ukrajinske luke, dan nakon što se povukla iz sporazuma koji je Kijevu omogućavao izvoz žitarica preko Crnog mora, prenosi Rojters.

 

https://t.me/lmtaa/32798

"Ne približavajte se prozorima, ne pucajte i ne otkrivajte pozicije protivvazdušne odbrane", upozorio je guverner Odese na Telegramu.

 

Ceo istočni deo Ukrajine bio je pod uzbunom za vazdušni napad, koji je počeo ubrzo nakon ponoći, navodi britanska agencija. 

Prema navodima sa Telegram kanala, serija snažnih eksplozija u Odesi nije prestala skoro sat vremena. Gradom su grmele snažne eksplozije, iznad mesta udara vidljivi su bili stubovi dima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading