SKANDALOZNO! UKRAJINCI OTKRILI KO STOJI IZA NAPADA NA KRIMSKI MOST! Zbog ovoga povređena devojčica oplakuje svoje stradale roditelje!

Autor:

Svet

17.07.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete je povređeno u napadu na Krimski most.

SKANDALOZNO! UKRAJINCI OTKRILI KO STOJI IZA NAPADA NA KRIMSKI MOST! Zbog ovoga povređena devojčica oplakuje svoje stradale roditelje!

Foto: Tanjug/AP, Twitter/olex_scherba

Incident na Krimskom mostu mogao bi da bude provokacija Moskve, rekla je jutros za Rojters Natalija Humenjuk, portparolka Južne vojne komande Oružanih snaga Ukrajine.

- Tipično je da je sa takvom koncentracijom pomorskih snaga na ovom području i sveukupnom napetošću vezanom za produžetak izvoza žita, stvaranje ovakve provokacije, o čemu odmah i glasno izveštavaju okupacione vlasti na Krimu, predstavlja tipičan primer kako zemlja agresor rešava probleme - rekla je Humenjukova.

Crnomorska inicijativa za izvoz žita ističe danas. Ona omogućava Ukrajini da nastavi izvoz svojih poljoprivrednih proizvoda. Rusija još nije potvrdila produženje sporazuma.

Portparol ukrajinske Glavne obaveštajne uprave (GUR) Andrij Jusov rekao je za Suspilne da vojna obaveštajna služba ne komentariše događaje na mostu.

- Možda možemo samo da citiramo reči komandanta GUR-a Kirila Budanova da je Krimski most nepotrebna konstrukcija - rekao je Jusov.

Podsetimo, dve osobe su poginule danas, a jedno dete je povređeno u napadu na Krimski most, dok je saobraćaj obustavljen zbog oštećenja na kolovozu, prenela je ruska novinska agencija RIA pozivajući se na ministarstvo zdravlja regiona Krasnodar. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading