NEMAČKI TAJKUN RASKOMADAN I OSTAVLJEN U FRUŽIDERU! Potraga za njim počela zbog jednog detalja koji je bio sumnjiv njegovoj ženi

Autor:

Svet

11.07.2023

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makova porodica nudila 85.900 dolara za informaciju koja bi dovela do pronalaženja tajkuna.

NEMAČKI TAJKUN RASKOMADAN I OSTAVLJEN U FRUŽIDERU! Potraga za njim počela zbog jednog detalja koji je bio sumnjiv njegovoj ženi

Foto: TWITTER/THE_PATTAYANEWS, SCREENSHOT

Peter Mak

Tajlandski mediji objavili su da je policija našla raskomadano telo nemačkog tajkuna u frižideru iznajmljene kuće.

Njujork post prenosi da je Hans Peter Mak (62) živeo na Tajlandu gde se bavio građevinskim biznisom, dok policija nije pronašla njegovo raskomadano telo u frižideru iznajmljene kuće.

Ono što je izazvalo sumnju da nešto nije kako treba, bilo je to što se satima nije ženi javljao na telefon, da bi joj poslao sms, koji kako kaže Makova supruga, njemu nije bio svojstven za pet godina koliko su bili zajedno.

Naime, Mak se nije pojavio 4. jula kući na ručku nakon poslovnog sastanka, pa je njegova supruga, Tajlanđanka Piraja Bunmak (24), koja ga je čekala kod kuće, pozvala telefonom kada se nije pojavio.

Pošto joj se nije javljao, ona mu je poslala poruku, na koju joj je on te u deset sati uveče odgovorio da je i dalje sa poslovnim partnerom, što joj je bilo čudno. Makova mlada žena je policiji rekla da joj on za pet godina koliko su bili zajedno nikada nije poslapo poruku telefonom.

 

 

Navodi se da je Makova porodica ponudila tri miliona bahta (oko 85.900 dolara) za informaciju koja bi dovela do pronalaženja nemačkog tajkuna živog.

Međutim, zvaničnici oblasti Banglamung su sada potvrdili da su raskomadani delovi Makovog tela u kesama otkriveni u frižideru koji je pripadao njemu.

Istražitelji su došli do njegove iznajmljene kuće nakon što su na snimku nadzornih kamera videli kako osobe za koje se veruje da su stranci isti taj frižider utovaruju u pik-ap vozilo i odvoze ga tamo, piše Kurir.

Komšija je kazao lokalnim medijima da su u toj iznajmljenoj kući tri meseca živeli Makovi poznanici Nemac Olaf i Nemica koja je imala invaliditet.

Policija je ispitala oboje, kao i trećeg Nemca, a lokalne vlasti veruju da su i neki državljani Tajlanda umešani u Makovo ubistvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading