UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Monstrum na skuteru PUCA NA NAROD, ranjeni i mrtvi leže po ulici! (VIDEO 18+)

Autor:

Svet

09.07.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo snimak muškarca na skuteru koji nasumično puca u ljude na ulici.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Monstrum na skuteru PUCA NA NAROD, ranjeni i mrtvi leže po ulici! (VIDEO 18+)

Foto: Twitter

Juče je na ulicama Njujorka došlo do pucnjave na pet različitih lokacija, u kojoj je jedna osoba ubijena, a tri su ranjene.

Na društvenim mrežama su se pojavili uznemirujući snimci na kojima se vidi kako naoružani muškarac na skuteru bez registarskih oznaka nasumično puca na pešake.

Na snimku koji policija ima vidi se kako osumnjičeni prilazi žrtvi s leđa na skuteru i ispaljuje jedan hitac, a pešak pada na ulici.

 

Samo 17 minuta kasnije, isti muškarac je pucao na 87-godišnjeg muškarca u leđa. Nesrećni čove je prevezen u bolnicu, ali je podlegao povredama, izjavio je policijski zvaničnik.

25-godišnji muškarac je priveden, kod njega je pronađen pištolj kalibra 9 mm sa produženim okvirom, navodi se u saopštenju policije.

- U ovom trenutku, na osnovu video snimaka kojima raspolažemo, verujemo da on nikoga ne cilja, nikoga ne prati. Dok se vozi na svom skuteru, nasumično puca u ljude - izjavio je zvaničnik policije.

 

Policija je saopštila da su sve četiri žrtve muškarci. Pucnjava je počela u subotu oko 11.10 časova u Bruklinu i trajala je skoro pola sata.  21-godišnji muškarac je pogođen u levo rame. Dodao je da kada je policija stigla na lice mesta da je saznala za još jednu pucnjavu u kojoj niko nije pogođen iz vatrenog oružja i da su brojni svedoci izjavili da su videli čoveka kako se vozi skuterom i „nasumično puca na grupu ljudi“.

Četvrta pucnjava dogodila se u 11.35 časova kada je 44-godišnji muškarac upucan u obraz, hospitalizovan je i u kritičnom je stanju. Ubrzo je osumnjičeni pucao u desno rame 63-godišnjeg muškarca, on je hospitalizovan i u stabilnom je stanju. Policija je saopštila da je napadač koristio isto oružje u svih pet incidenata i da je osumnjičeni koji je uhapšen već od ranije imao krivični dosije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading