JEZIVO! U hotelskoj sobi pronađeno obezglavljeno telo muškarca! Ubica odneo glavu u koferu!

Autor:

Svet

05.07.2023

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obdukcija tela je pokazala kako je glava odrubljena alatom za rezanje u trenutku kad je žrtva već bila mrtva.

JEZIVO! U hotelskoj sobi pronađeno obezglavljeno telo muškarca! Ubica odneo glavu u koferu!

Foto: Ilustracija: Shutterstock

U hotelskoj sobi u Japanu pronađeno je telo muškarca bez glave. Veruje se da obezglavljeno telo pripada 62-godišnjem meštaninu, javlja državna televizija NHK News. Inače, hotel se nalazi u četvrti crvenih fenjera u Saporu, gradu na najsevernijem japanskom ostrvu Hokaido.

Telo je navodno pronašlo osoblje u kupatilu sobe na drugom spratu hotela, prenosi Sky News. Prema NHK Newsu, policija je pregledala snimke nadzornih kamera s mesta događaja koje navodno pokazuju muškarca kako ulazi s još jednom osobom u subotu uveče u sobu.

Osoba napustila hotel s crnim kovčegom

Druga osoba viđena je kako sama odlazi iz hotela oko 2 sata u nedelju ujutru. Kyodo News piše da je osoba viđena kako odlazi s crnim koferom, a policija veruje da se u njemu nalaze žrtvina glava i odeća.

Obdukcija tela je pokazala kako je glava odrubljena alatom za rezanje u trenutku kad je žrtva već bila mrtva. Policija traga za osobom koja je viđena kako napušta hotelsku sobu, a navodno je više od 200 policajaca uključeno u potragu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading