NAREDIO KRVOLOČNOM PSU DA NAPADNE KOMŠIJU! Drogirani vlasnik dobio 8 godina zatvora - zver i dalje na slobodi!

Autor:

Svet

18.06.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taig Džepson (25) pustio je ogromnu zver na bespomoćnog Džona Forsajta

NAREDIO KRVOLOČNOM PSU DA NAPADNE KOMŠIJU! Drogirani vlasnik dobio 8 godina zatvora - zver i dalje na slobodi!

Foto: Shutterstock, Instagram/Printscreen

Kriminalac koji je bio na drogama kada je naredio svom američkom XL Buliju da pretuče vozača osuđen je na osam godina zatvora, piše The Sun. 

Taig Džepson, 25, pustio je ogromnu zver na bespomoćnog Džona Forsajta - ostavivši mu duboke posekotine i 18 ubodnih rana.

Napad se dogodio oko 21.30, 6. januara ove godine nakon što je 26-godišnji Forsajt parkirao svoj automobil u Voringtonu.

Jadnoj žrtvi je potom, nakon toga što je povučena od strane osumnjičenog koji je težak 100 kilograma, napadač zario zube u njegovu ruku.

Gospodin Forsajt je morao da se podvrgne operaciji da popravi oštećenje mišića i proveo je tri dana u bolnici. Takođe je zadobio ogrebotine po nosu i glavi nakon što ga je Džepson udario nogom dok je ležao na zemlji.

Džepson iz Češira bio je pod uticajem pića i droge kada je svom psu Leksiju rekao da „napadne“, saslušao je sud. Nakon što se izjasnio krivim za nanošenje teških telesnih povreda sa namerom i bio zadužen za opasnog psa koji je bio van kontrole, Džepson je priznao da se ne seća užasa.

Sudija Dejvid Obri, KC, rekao je da je kombinacija Džepsona i psa "smrtonosni koktel, kao što su događaji jasno pokazali" i opisao psa kao "potencijalno veoma opasno oružje".

Sud u Liverpulu čuo je da je Forsajt te noći izašao iz svog automobila da bi mahnuo komšiji Denisu Lunki, koji je kao odgovor zatrubio.

Foto: Instagram

 

 

Ovo je izazvalo Džepsona koji je počeo da se svađa sa gospodinom Lunkom. Gospodin Forsajt je pokušao da objasni Džepsonu da mu je gospodin Lunka upravo piskao.

Ali prevarant je udario gospodina Fosajta u glavu i srušio mu naočare pre nego što je navalio psa na njega. Martin Velš, tužilac, rekao je: "Pas ga je povukao kao da je povukao konopac".

- Gospodin Forsajt se povukao, a optuženi je rekao psu da ga napadne. Nije mogao da pobegne jer se pas stezao za njega, a optuženi ga je udarao i šutirao. Komšije su pritekle u pomoć, a Džepson i pas su pobegli. Okrivljeni je iza sebe ostavio ključeve od bankovnog automobila i kapu.

U izjavi o uticaju gospodin Forsajt je rekao da je morao da izstane sa posla šest nedelja zbog povreda. Ispričao je i kako su mu izostale hiljade funti iz džepa jer nije dobio bolovanje.

Dejvid Ros je, braneći se, rekao da su piće i droga Džepsona pretvorili u drugu osobu, dodajući: „To je situacija Džekila i Hajda“.

Džepsonu je rečeno da će morati da odsluži dve trećine od osmogodišnje kazne jer mu je zabranjeno da drži psa deset godina.

Dobijeno je naređenje da se pas uspava, ali Džepsonova odbrana tvrdi da ne znaju gde se nalazi. Poslanici su nedavno pozvali i da ova rasa postane peta zabranjena u Velikoj Britaniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading