LEA JE IZGUBILA NOGU U NESREĆI NA ROLERKOSTERU: Sećam se svakog trenutka, bilo je jezivo - kao da sam se zakucala automobilom u zid (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

15.04.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

setila sam da su mi kolena loše, ali sam mislila da sam slomila neku kost - kaže Lea Vašington sećajući se nesreće.

LEA JE IZGUBILA NOGU U NESREĆI NA ROLERKOSTERU: Sećam se svakog trenutka, bilo je jezivo - kao da sam se zakucala automobilom u zid (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/Leah Washington, shutterstock

Lea Vašington

Lea Vašington seća se svakog trenutka užasne nesreće na rolerkosteru zbog koje je izgubila nogu. Lea je bila na prvom sastanku sa svojim dečkom Džoijem Pjuom kada se u junu 2015. srušila na vožnji.

Sada je prikupila skoro 30.000 pratilaca na Instagramu tako što je podelila svoj napredak od šokantne nesreće.

Lea i Džoi su uživali u izlasku kada su tokom vožnje udarili u druga kolica i ostali zarobljeni više od četiri sata. Tada je imala samo 17 godina.

Nesreća je pripisana ljudskoj grešci, a firma Merlin Attractions vlasnika Alton Toversa kažnjena je sa 5 miliona funti zbog kršenja zdravlja i bezbednosti, piše San.

Opisujući incident, ona se priseća:

- Svega se sećam. Bilo je kao da se autom zabije u zid od cigle. Osetila sam da su mi kolena loše, ali sam mislila da sam slomila neku kost.

Prošlog meseca par je otkrio da su se verili, šest godina nakon što su preživeli nesreću.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Washington (@leahwashy)

 

Ostali povređeni u incidentu su Viki Balč (20) iz Lankašira, koja je imala šest operacija u pokušaju da spase nogu pre nego što joj je bila potrebna amputacija. Danijel Torp (27) iz Bakstona u Derbiširu zbrinut je zbog kolapsa pluća i povreda potkolenice. Čanda Čauhan (49) iz Vedsberija operisana je nakon što je zadobila unutrašnje povrede.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leah Washington (@leahwashy)

 

Istraga je otkrila da je inženjer pogrešno pokrenuo vožnju Smiler-a dok je jedna nepokretna bila na stazi ispred njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading