POKUŠAJ UBISTVA U ZAGREBU: Muškarac izboden jer nije dao da ga pokradu

Autor: Republika

Hronika

15.03.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladiću je pomogla neopoznata žena.

POKUŠAJ UBISTVA U ZAGREBU: Muškarac izboden jer nije dao da ga pokradu

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

Dvojica nepoznatih muškaraca su tokom prošle noći u zagrebačkom Trnju pokušali upotrebom sile opljačkaju 39-godišnjaka, međutim kako im se on odupirao, jedan od njih ga je ubo oštrim predmetom i teško ga povredio.

Ovo delo je zagrebačka policija okarakterisala kao pokušaj ubistva i obelodanila detalje napada.

- U dosadašnjem toku istrage utvrđeno je da je danas oko 2.05 sati na Trnju, na Aveniji Marina Držića, na prostoru Autobuskog stajališta u Zagrebu, zbog ranijih nesuglasica došlo do verbalnog, a potom i do fizičkog sukoba između 39-godišnjaka i 35-godišnjaka. Za vreme sukoba, 35-godišnjak je u jednom trenutku pokušao da usmrti 39-godišnjaka tako što mu je oštrim predmetom zadao ubodnu ranu u predelu abdomena nakon čega je oštećeni uspeo da pobegne, pa se u obližnjoj Ulici grada Vukovara obratio građanki i zatražio od nje da pozove pomoć - saopšteno je iz zagrebačke policije.

Policija je nakon njegove izjave vrlo brzo uspela da uhapsi osumnjičene, a kod jednog je i pronađeno oružje za koje se veruje da je korišćeno tokom napada.

On je doveden u policijsku stanicu gde je zadržan na ispitivanju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading