PADALI U NESVEST PO KANCELARIJAMA, TOALETIMA...! Masovno trovanje policajaca u Zagrebu! TRULI KROMPIR IM UMALO DOŠAO GLAVE!

Autor:

Svet

23.02.2023

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje osmoro policajaca je imalo zdravstvene probleme nakon konzumiranja hrane pripremljene u jednom od ugostiteljskih objekata Policijske uprave Zagreb.

PADALI U NESVEST PO KANCELARIJAMA, TOALETIMA...! Masovno trovanje policajaca u Zagrebu! TRULI KROMPIR IM UMALO DOŠAO GLAVE!

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

- Tri policajca su zatražila lekarsku pomoć, a za sada nemamo informaciju da li je neko od policajaca hospitalizovan - saopštila je zagrebačka policija, piše Dnevnik.hr.

Svi službenici koji su zatražili lekarsku pomoć, dodaju, konzumirali su hranu pripremljenu u restoranu u Petrinjskoj 30 (na lokaciji restorana i hranu dostavljenu u menzu u Nehajskoj 7).

- Odmah po saznanju, rad lokala je obustavljen do daljnjeg, pripremljeni su uzorci hrane za analizu, a o događaju su obavešteni sanitarna inspekcija i Zavod za javno zdravlje. Nadzor nad radom uslužnog segmenta vezano ugostiteljstvu je u toku, a u skladu sa utvrđenim biće sprovedene neophodne mere -ističu u policiji.

Svedoci su opisali strašne prizore u roku od 24 sata nakon što je nekoliko zagrebačkih policajaca otrovano, navodno, trulim krompirom.

- Bilo je strašno, ljudi su povraćali i padali u nesvest u toaletima, čak i u kancelarijama, hodnicima - rekli su svedoci iz nekoliko policijskih stanica.

Navodno, problem je bio u nepravilnom skladištenju krompira, koji je sadržao preveliku količinu toksina solanina.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading