UHAPŠEN POZNATI HRVATSKI TRENER! Silovao i pretukao suprugu, danima je držao bez vode i hrane zaključanu, ali ni to mu nije bilo dovoljno! TEŽAK SADIZAM!

Autor:

Svet

15.02.2023

18:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lončar (35) je, inače, na javnoj televiziji demonstrirao kondicione vežbe u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" i povezivao se sa lancem teretana.

UHAPŠEN POZNATI HRVATSKI TRENER! Silovao i pretukao suprugu, danima je držao bez vode i hrane zaključanu, ali ni to mu nije bilo dovoljno! TEŽAK SADIZAM!

Foto: Printskrin/Društvene mreže

Hrvatski fitnes trener, Marko Lončar uhapšen je zbog silovanja i nanošenja teških telesnih povreda svojoj ženi. Terete ga da je dva puta silovao ženu, kao i da je pretukao.

Optužen je da je silovao svoju partnerku u periodu od juna 2020. godine i da je drugom prilikom nad njom počinio porodično nasilje, a da ju je pre nedelju dana pretukao, nanevši joj teške povrede.

Lončar (35) je inače na javnoj televiziji demonstrirao kondicione vežbe u emisiji "Dobro jutro, Hrvatska" i povezivao se sa lancem teretana. Bio je i na naslovnicama fitnes časopisa. Inače, veoma je aktivan na društvenim mrežama.

Županijsko državno tužilaštvo u Velikoj Gorici objavilo je saopštenje u kojem se navodi da "postoji osnovana sumnja da je 35-godišnji osumnjičeni počinio prvo krivično delo početkom juna 2020. godine na štetu partnera i da je pre četiri godine počinio drugo krivično delo na njenu štetu, kao i da joj je 8. februara 2023. godine naneo više telesnih povreda“.

Republika

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija, Ilustracija

 

Kako prenose mediji, on je u zagrebačkom Sopotu svoju partnerku držao za kosu i pretio da će je baciti sa 15. sprata, pre čega ju je, navodno, zatvorio u sobu i danima držao bez hrane i vode.

Lončar je juče prijavljen za neovlašćenu proizvodnju i promet supstanci zabranjenih u sportu, kao i nedozvoljeno držanje, proizvodnju i nabavku oružja i eksplozivnih materija.

Nezvanično se saznaje da je reč o hiljadama pilula zabranjenih supstanci koje je osumnjičeni navodno davao drugima, među kojima i nekim ljudima kojima je bio lični trener. Osuđen je na mesec dana u Remetincu.

- Županijsko državno tužilaštvo u Velikoj Gorici je 10. februara 2023. godine izvršilo dokazni uviđaj nad hrvatskim državljaninom zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivična dela teško krivično delo protiv polne slobode, nasilje u porodici, telesne povrede. Sud u Velikoj Gorici je naložio istražni zatvor protiv osumnjičenog zbog opasnosti da će uticajem na svedoke ometati krivični postupak i opasnosti od ponavljanja dela - navodi se u saopštenju DORH-a.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading