UŽAS I JEZA U ŠAPCU: Maloletnik pokušao da ubije muškarca - čovek hitno prebačen u bolnicu!

Autor:

Hronika

20.02.2023

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napad se dogodio na autobuskom stajalištu u Majuru u okolini Šapca.

UŽAS I JEZA U ŠAPCU: Maloletnik pokušao da ubije muškarca - čovek hitno prebačen u bolnicu!

Foto: Tanjug, Pixabay.com

Policija sankcionisala nasilje

Policija u Šapcu uhapsila je sedamnaestogodišnjaka iz okoline Šapca zbog teškog ubistva u pokušaju.

On se sumnjiči da je 18. februara, na autobuskom stajalištu u Majuru, zadao više udaraca nogama i rukama po glavi i telu muškarcu (62), koji je zbrinut u Kliničkom centru Srbije, gde su mu konstatovane teške telesne povrede opasne po život.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičeni je uz krivičnu prijavu priveden sudiji za maloletnike Višeg suda u Šapcu koji mu je odredio pritvor.

Nasilje u Šapcu je samo jedno u nizu, a nedavno se dogodilo jezivo razbojništvo.

Da podsetimo, policija u Šapcu, identifikovala je i uhapsila L. T. (19) iz okoline Šapca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo, saopštila je PU Šabac.

On se sumnjiči da je 5. februara u Ribarima, sa kapuljačom na glavi i uz pretnju nožem, od radnica jedne trgovinske radnje, iz kase, oteo 70.000 dinara.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Krvavim vestima iz ovog grada u Srbiji nema kraja, te javnost još nije zaboravila zločin iz oktobra prošle godine kada je nasmrt izboden mladić.

Aleksandar Kuba Mirazić (28) iz Šapca ubijen je 28. oktobra 2022. u Šapcu najverovatnije zbog svađe oko telefona.

M.P. je osumnjičen da je juče u dvorištu kuće u Ulici kralja Milutina u Šapcu, nakon kraće svađe i fizičkog obračuna, nožem izbo Mirazića, koji je kasnije preminuo od zadobijenih povreda.

Razlog svađe bio je telefon koji je, navodno, ubijeni Aleksandar pozajmio ili kupio od M. P., ali nije želeo da ga plati.

Na mestu događaja pronađen je nož kojim je izvršeno krivično delo, i isti je izuzet sa mesta događaja.

- Kada je Aleksandar došao kod M. P. u kuću, posvađali su se, pa je M. P. potegao nož i zadao Aleksandru nekoliko uboda - pričao je tada izvor.

On je pronađen na trotoaru ispred kuće, a preminuo je na putu do bolnice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Profi redar

20.02.2023 13:46

Znači neko slabo radi svoj posao, kada su tukli klinci čekićima i motkama ljude na mostu i to im bilo dozvoljeno. Šta više da očekujemo?