EVO KAKO JE VELJKO BELIVUK POVREDIO RAME: Advokat za Republiku otkrio šta se dogodilo u zatvoru!

Autor:

Hronika

07.04.2023

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branilac Veljka Belivuka Nikola Jerković potvrdio je za portal Republika.rs da je njegov branjenik povređen.

EVO KAKO JE VELJKO BELIVUK POVREDIO RAME: Advokat za Republiku otkrio šta se dogodilo u zatvoru!

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ

Veljko Belivuk

Pred Specijalnim sudom u Beogradu juče je nastavljeno suđenje organizovanoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića za sedam monstruoznih ubistava, trgovinu droge i oružja, otmice, silovanje...

Suđenje zloglasnom klanu počelo je sa kašnjenjem od skoro pola sata.

Pošto je sudija Vinka Beraha Nikićević konstatovala da su ispunjeni svi uslovi, otvorila je nastavak glavnog pretresa.

Na početku je pitala vođu klana da li je dobro.

- Javili su mi da se povredili rame, da li možete da nastavite ispitivanje svedoka - pitala je sudija, a Belivuk je rekao da je spreman.

Branilac Veljka Belivuka Nikola Jerković potvrdio je za portal Republika.rs da je njegov branjenik povređen, ali i obrazožio kako je do povrede ramena došlo.

- Veljko Belivuk je psiho-fizički aktivan, a povredio se prilikom i vežbanja, odnosno treninga. On se sportom bavi dugi niz godina takoreći profesionalno i svakodnevno ima treninge . Nisam siguran prilikom koje vežbe je došlo do povređivanja, ali nije ništa ozbiljno - kazao je Belivukov branilac Nikola Jerković za portal Republika.rs.

Na pitanje zašto je onda obavestio sud da se povredio, odnosno kako sudija zna da je Veljko Belivuk povređen, advokat kaže da je on obavestio sudiju samo radi dozvole da njegovog klijenta poseti kiroprakticar u pritvoru.

- Belivuk nije obavestio sud o svom povređivanju, nego sam ja tražio da omoguće da ga do jučerašnjeg ročišta poseti kiropraktičar da bi se što bolje oporavio do suđenja - objasnio je Jerković, ali nije mogao da potvrdi da li je kiroprakticar i došao kako su traźili.

- Verijem da je sudija odobrila, ali ne znam da li je bio kiroprakticar, samo želim da istaknem da Belivuk nije želeo da se odloži ročište zbog njegovog problema sa rukom.

Od kako se pojavila vest da se Veljko Belivuk povredio, odnosno da je iščašio rame, pojavile su se spekulacije kako je do povrede došlo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Čiča

07.04.2023 18:58

Krmku se omogućava da jede, vežba, leči a vi stoko narodna u redove za hranu i lečenje.