OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Evo da li će princ Hari prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa! DEFINITIVNA ODLUKA, NEMA PROMENE!

Autor:

Svet

12.04.2023

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka je doneta nakon što je Hari poslao spisak pitanja Bakingemskoj palati, uključujući gde će sedeti i kakvo će biti obezbeđenje.

OVOME SE NIKO NIJE NADAO! Evo da li će princ Hari prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa! DEFINITIVNA ODLUKA, NEMA PROMENE!

Foto: Tanjug/AP

Kamila Parker Bouls, kralj Čarls III i princ Hari

Informacija koju su mnogi čekali je konačno tu i tiče se hoće li princ Hari i Megan Markl doći na krunisanje kralja Čarlsa 6. maja.

I odgovor je: potvrđeno je da će Princ Hari prisustvovati krunisanju kralja Čarlsa III posle nedelja napetih spekulacija. Međutim, Megan Markl mu se neće pridružiti.

- Bakingemska palata sa zadovoljstvom potvrđuje da će vojvoda od Saseksa prisustvovati ceremoniji krunisanja u Vestminsterskoj opatiji 6. maja - rekao je portparol palate za američki Page Six.

- Vojvotkinja od Saseksa će ostati u Kaliforniji sa princom Arčijem i princezom Lilibet.

Ovo će biti Harijevo prvo okupljanje sa članovima kraljevske porodice od januarskog objavljivanja njegovih memoara, "Spare".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Princ Hari i Megan Markl

 

Kako je otkrio Page Six, odluka je doneta nakon što je Hari poslao spisak pitanja Bakingemskoj palati, uključujući gde će sedeti i kakvo će biti obezbeđenje.

Veruje se da će Hari poslednji put ostati u Frogmor kolibi, svojoj kući u Vindzoru, pošto je Čarls zamolio njega i Megan da se isele odatle. Može se reći da će posle nekoliko turbulentnih meseci uslediti zatišje.

Hari (38) je u svojoj knjizi izneo niz pogubnih tvrdnji o svom ocu, bratu, princu Vilijamu, i snaji Kejt Midlton. Samo neke od tvrdnji uključuju izjavu da je Čarls bio distancirani roditelj i otkrivanje navodne fizičke borbe sa Vilijamom, kao i tvrdnju da su ga Vilijam i Kejt nagovorili da obuče njegov sada zloglasni kostim naciste.

Hari, koji je napustio kraljevski život sa Markl zbog novog života u Kaliforniji u martu 2020, rekao je da očekuje izvinjenje od svoje porodice. Veruje se da Hari ne razgovara sa svojim ocem i bratom, ali je je dodatno stavljeno do znanja da mu neće biti dozvoljeno da stoji na balkonu palate pored kralja i kraljice Kamile jer više nije član kraljevske porodice, prenosi Kurir.

A zašto Harijeva deca neće prisustvovati ovom događaju pročitajte ovde.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading