UKRAJINCI GUBE, A U JEDNOM TRENUTKU ĆE BITI SLOMLJENI! Američki obaveštajac: Zelenskog može da spasi samo ovaj potez

Autor: Republika

Svet

23.03.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako Kijev nastavi svoju oružanu konfrontaciju sa Moskvom i sada ne prihvati nikakav prekid vatre ili mirovni plan.

UKRAJINCI GUBE, A U JEDNOM TRENUTKU ĆE BITI SLOMLJENI! Američki obaveštajac: Zelenskog može da spasi samo ovaj potez

Foto: Tanjug/AP

Ukrajinska vojska će izgubiti Bahmut (Artjomovsk), što će dovesti do poraza zemlje i pada predsednika Vladimira Zelenskog, ali on i dalje ima priliku da se izvuče, rekao je na svom Jutjub blogu penzionisani obaveštajac američkog marinskog korpusa Skot Riter.

- Bahmut će, čini mi se, biti bitka o kojoj će se pisati istorija. Ukrajinci gube, u jednom trenutku će biti slomljeni, a počeće proces dezintegracije, što će dovesti do toga da ako se sukob nastavi istim tokom, Ukrajina će izgubiti negde u leto ili u ranu jesen - predvideo je bivši vojnik.

Foto: Tanjug/AP

 

Ako Kijev nastavi svoju oružanu konfrontaciju sa Moskvom i sada ne prihvati nikakav prekid vatre ili mirovni plan, zemlja će morati da plati prilično veliku cenu poraza, tvrdi oficir.

- Kineska inicijativa je ta za koju svi treba da se mole i čini mi se da je na vreme, jer ne možete da iznosite takav plan ako situacija na bojnom polju nije takva u kojoj je Zelenski suočen sa neizbežnim porazom - primetio je stručnjak.

Ako ukrajinski lider odluči da pristane na plan koji je predložila Кina, on ne samo da će se spasiti i ostati na vlasti, već će i postsovjetska republika moći da održi svoj teritorijalni integritet, pa čak i vojsku, kako misli američki obaveštajac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading