ZVER DONELA LEŠ SPASIOCIMA: Krokodil vratio telo utopljenog dečaka, neverovatan slučaj u Indoneziji (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

24.01.2023

06:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zver je doplivala do čamca u kom su se nalazili spasioci.

ZVER DONELA LEŠ SPASIOCIMA: Krokodil vratio telo utopljenog dečaka, neverovatan slučaj u Indoneziji  (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen Facebook

Stanovnici indonežanskog grada Muara Džava šokirali se kada su ugledali ogromnog krokodila, koji je nosio telo deteta koje se utopilo pre dva dana, a čija porodica nije uspela da ga pronađe.

Na šokantnom video snimku vidi se krokodil kako na leđima nosi telo četvorogodišnjeg dečaka Muhameda Zije Vijaje niz reku Mahakam, prenela je indonežanska televizijska mreža tvOne, prenosi Kurir.

 

 

Zver je međutim plivajući niz reku, doplivala do čamca u kom su se nalazili spasioci. Pošto su oni uzeli telo deteta, krokodil je odmah nestao u vodi. Posle toga je telo deteta izneto na kopno.

 

 

Kada je telo dečaka pregledano, na njemu nisu pronađene rane osim ujeda u leđa koji je krokodil morao da nanese da bi telo deteta stavio i nosio u svojim čeljustima.

Ranije je objavljeno da se mali dečak utopio pre dva dana u reci Mahakam dok se igrao sam iza svoje kuće.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading