DEČAK "ZA KAZNU" UDAVLJEN U WC ŠOLJI, PRONAĐEN ISPOD PODNIH DASAKA: Tri meseca kasnije otkriveno jezivo ubistvo!

Autor:

Svet

23.12.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka rekla policiji da je dečaka ubio njen dečko, tako što mu je držao glavu u vc šolji.

DEČAK "ZA KAZNU" UDAVLJEN U WC ŠOLJI, PRONAĐEN ISPOD PODNIH DASAKA: Tri meseca kasnije otkriveno jezivo ubistvo!

Foto: Facebook

Dečak čiji je leš pronađen zakopan ispod podnih dasaka njegove kuće u Arkanzasu prošle nedelje, umro je pre tri meseca, kada ga je majčin dečko koji je živeo sa njima, udavio u vc šolji.

Novopodneseni sudski dokumenti otkrili su uznemirujuće otkriće do kojih su došli službenici koji su istraživali smrt Blu Rolanda, čije je telo pronašla policija prošlog petka na, kako se navodi, šesti rođendan deteta.

Prema izjavi o hapšenju koja je podneta u utorak okružnom sudu okruga Li, trenutno zatvorena majka mladića, 28-godišnja Ešli Roland, poverila je policajcima da je Blu ubio njen dečko Nejtan Bridžis.

Foto: Facebook

Ešli Roland

Majka je rekla policajcima da je Bridžis, u naletu besa, držao glavu njenog sina u VC šolji kao 'kaznu' jer ga je ugrizao za prst.

Starost dečaka nije odmah bila jasna: državna policija Arkanzasa je rekla da je imao šest godina, ali sudski dokumenti kažu da je rođen 16. decembra 2017. -  što znači da je pronađen na svoj peti rođendan.

Dečakova baka, Karen Roland, rekla je da bi dečak prošle nedelje napunio šest godina.


U razgovoru sa policijom nakon hapšenja u subotu - dan nakon sumornog otkrića - Ešli Roland je rekla policiji da je Blu umro 9. septembra nakon navodnog utapanja.

Ona se suočava sa optužbama za teško ubistvo, zlostavljanje leša, neovlašćeno korišćenje fizičkih dokaza, ugrožavanje dobrobiti maloletnika i dve tačke za dozvoljavanje zlostavljanja dece. 

Bridžis je u međuvremenu - koji se suočava sa istim optužbama kao i njegova ljubavnica, osim onih za zlostavljanje dece - odbio da bude ispitan, piše Dejli mejl.

POVREDIO I ĆERKU

Roland je rekla istražiteljima da je Bridžis takođe povredio svoju šestogodišnju ćerku tokom njegove navodne tirade prošlog septembra. Povrede - koje je medicinsko osoblje identifikovalo kao teške opekotine - navodno su ostavljene na dečaku nakon što je Bridžis držao njegovu glavu pod vodom "kao kaznu za problematično ponašanje", dalje se navodi u podnesku. U ovom slučaju, međutim, policajci su napisali da je voda bila vrela i da je Bridžis na kraju pustio devojčicu pre nego što je uspela da podlegne kao njen brat.

Majka je prvobitno tvrdila da rane nisu bile opekotine i da su uzrokovane alergijskom reakcijom, navodi se u izjavi - pri čemu je Karen Roland, dečakova baka, rekla policajcima da devojčica "jedva može da hoda" i da joj je odeća zaprljana u urinu. Njena prva molba, priseća se baka, bila je „voda i nešto za jelo“. Slomljena srca, Karen je rekla policiji da joj je 'rekla da je bezbedna', dok se priseća izraza na licu mladića kao izraza 'punog terora'.

Devojčici je navodno bila ošišana i kosa, dok je rečeno da pati od neuhranjenosti, napuklih rebara i nekoliko tragova opekotina na telu, od kojih su samo neki nastali nedavno.

- Pretpostavlja se da su ove povrede od njene majke i majčinog dečka - objasnio je porodični prijatelj na nedavno postavljenoj GoFundMe stranici.

Nakon što je svoju unuku odvezla u bolnicu, Karen je rekla da je kontaktirala policiju "da prijavi da ima informaciju da je Blu verovatno umro", navodi se u izjavi. Kada su okružni zamenici stigli, dočekao ih je otac Ešli Roland, Timi Čajlders (62), koji im je rekao da mu je ćerka priznala da je dečak mrtav u kući.

Foto: Facebook

Nejtan Bridžis

Rekla je da je kada je ušla u kupatilo nakon što ga je Bridžis napustio, videla svog sina kako se 'muči da diše, a telo mu je bilo mlohavo.' Zatim je rekla policajcima da je Bridžis „izrezao rupu u njihovom drvenom podu, iskopao rupu u zemlji i zakopao [Blu] ispod kuće“, kaže se u izjavi.

BLU IZAŠAO ŽIV IZ KUPATILA?

Međutim, Rebeka Fiting, čija veza sa Ešli Roland nije odmah bila jasna, rekla je policajcima da joj je Ešli ranije rekla da je "Blu izašao iz kupatila sa otečenim licem i penom na ustima pre nego što se srušio i umro".

Svedok je dodao da je Ešli Roland u to vreme insistirala na tome da „nije znala šta da radi i da je zakopala Blu ispod poda“, navodi se u izjavi pod zakletvom.

Karen je u međuvremenu rekla da je znala da deca žive u nestabilnom okruženju i da je više od godinu dana pokušavala da dobije starateljstvo. Karen je rekla da je znala da deca žive u nestabilnom okruženju i da je više od godinu dana pokušavala da dobije starateljstvo nad decom. Nakon što je platila 'smešnu sumu novca', dobila je sudski nalog koji joj omogućava da viđa decu vikendom prošle nedelje, otkrila je GoFundMe stranica za sahranu i druge troškove koju je pokrenula porodična prijateljica Anita Vidbi.

Sudski zapisnici pokazuju da je od tada uspešno podnela zahtev za starateljstvo nad devojčicom, a sudija je u sredu izdao hitan nalog.

Vlasti su saopštile da istražuju opekotine na koži glave deteta - čije ime nije navedeno zbog njenih godina.

Ona je sada u stabilnom stanju u bolnici u Memfisu. I Ešli Roland i Bridžis ostaju u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Sima Strahota

23.12.2022 14:55

Nasi preci su bili ljudine, za ovakve monstrume giljotina, vesala ili elektricna stolica. Ovo danas je trulez i smrad politicke korektnosti.