OGLASIO SE ENDRU TEJT NAKON HAPŠENJA: Odgovor je tamo negde, traži vas

Autor:

Svet

01.01.2023

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tejt je, zajedno sa svojim bratom Tristanom, uhapšen ranije ove nedelje na luksuznom bukureštanskom imanju tokom istrage o tvrdnjama za trgovinu ljudima i silovanje.

OGLASIO SE ENDRU TEJT NAKON HAPŠENJA: Odgovor je tamo negde, traži vas

Foto: Printscreen/Twitter/Andrew Tate

Endru Tejt

Endrju Tejt (36), kontroverzni influenser, koji se proslavio šovinističkim stavovima, koji su širom planete pobrali veliku podršku muškaraca, pažnju je privukao i luksuznim načinom života, koji je redovno prezentovao na različitim društvenim mrežama. 

Ovaj nekadašnji sportista, uhapšen je zajedno sa svojim bratom Tristanom u Rumuniji, a umešan je u istragu koja se tiče trgovine ljudima i silovanjem.

Odmah nakon hapšenja Tejt je okrivio "ludilo vladajuće elite" za to što će se naći iza rešetaka, a onda se još nekoliko puta oglasio na svom zvaničnom Tviter profilu, i to misterioznom porukom, koja je navela milione njegovih pratilaca da se zapitaju šta je to slavni influenser želeo da poruči:

- Odgovor tamo negde. Traži vas. Naći će vas ako to želite.

 

U poslednja 24 sata, bivši kikbokser je na Tviteru napisao više "čudnih izjava" posle hapšenja, tvrdeći da "matriks neće pobediti".

Tejt je između ostalog napisao i to da se "čini se da je ludilo vladajuće elite širom sveta razotkriveno. Imaju jednu komandu, ne govori, ponašaj se kao ovca", pa dodao "Bog je na našoj strani, pa matriks neće pobediti. Inšala".

Podsetimo, tokom saslušanja o pritvoru, dva brata su zadržala pravo na ćutanje, rekao je njihov advokat. Nakon toga Tejtu je određen pritvor do 30 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading