VAŠINGTON EVROPU TRETIRA KAO PROSTITUTKU! Odjekuju nikad brutalnije reči Medvedeva: PREĆUTAĆEMO RODNI IDENTITET OBA PARTNERA ZBOG POLITIČKE KOREKTNOSTI!

Autor:

Svet

28.11.2022

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji predsednik i premijer Ruske Federacije Dmitrij Medvedev ne baš biranim rečima prokomentarisao je odnos Vašingtona i Brisela.

VAŠINGTON EVROPU TRETIRA KAO PROSTITUTKU! Odjekuju nikad brutalnije reči Medvedeva: PREĆUTAĆEMO RODNI IDENTITET OBA PARTNERA ZBOG POLITIČKE KOREKTNOSTI!

Foto: Tanjug/AP

Putin i Medvedev

Kako je Republika već pisala, mediji na Zapadu u poslednje vreme sve češće govore o pobuni u Briselu protiv Vašingtona, a upravu tu temu prokomentarisao  je zamenik predsednika Saveta za nacionalnu bezbednost Ruske Federacije.

- Čini se da će brak SAD i Evrope završiti prljavim skandalom i sumornom podelom zajednički stečene imovine - napisao je Medvedev na Telegram kanalu obrazlažući da je razlog raskola "ekonomsko neverstvo, pa čak i demonstrativno odbijanje da se ispuni bračna dužnost".

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

- Alfa mužjak Pindostan, uprkos svim svojim zakletvama vernosti, ljubavi do groba i podrugljivim obećanjima da će sve prihode doneti isključivo „porodici“, ispostavilo se, drsko je lagao svoju omraženu Evropu. O podeli profita i ne pomišlja. Naprotiv, ostarelom partneru uzima poslednje i prisvaja je sebi bez ikakvog oklevanja. A po mišljenju svog partnera, on to prkosno stavlja do znanja, međutim, pod sosom lepih, ali praznih političkih izjava - navodi Medvedev u svom postu.

Kako navodi Medvedev, SAD sve aktivnije stvaraju uslove na svojoj teritoriji za brzu integraciju vodećih evropskih kompanija u svoju ekonomiju.

- Sistem subvencija i poreskih olakšica ih podstiče da postanu investitori u Novom svetu, zaboravljajući na interese ružne stare Evrope. Koja je, štaviše, u mazohističkom ludilu, uvela sankcije, verovatno joj nanevši slatku bol. Amerika takođe daje sve od sebe da podstakne svoje kupce da kupuju proizvode proizvedene u SAD, od električnih automobila do vruće robe široke potrošnje. Biznis je posao, ne pokreće ga političko ludilo koje je čvrsto zahvatilo Evropsku uniju, već sopstvenu korist. Zbog sankcionog rata koji je objavljen Rusiji, evropske kompanije vide sve manje mogućnosti za sebe da normalno rade u svojim zemljama. Rusko tržište je zatvoreno. Kinesko tržište je prepuno robe. Ali Amerika čeka evropske kompanije koje su krenule u pohod, osmehujući se sa sva svoja 32 bela implantata i širom raširenih ruku, u kojima je sada omekšao i uživao posao Starog sveta - ističe Medvedev.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Najoštrija izjava, pak, dolazi na samom kraju objave kada Medvedev Evropu poredi sa prostitutkom.

- Evropa je tretirana kao devojka sa ulice. Možete, naravno, odlučno raskinuti sa nevernim i neiskrenim seksualnim (izvinite, ekonomskim) partnerima i ponosno započeti novi slobodan lični život. Izgradite ga nezavisno i nezavisno. Ali malo je verovatno da će evropske zemlje imati dovoljno odlučnosti za to. A testosteron nije dovoljan. Prećutaćemo rodni identitet oba partnera (SAD i starice Evrope), na osnovu političke korektnosti - ističe Medvedev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading